Bílé pečivo

„Za měsíc takhle ušetřím klidně několik stovek.“ Maminka se svěřila s metodou, díky které platí míň za pečivo
Na den pekařem: Nahlédli jsme do pekárny Tesca, kde vzniká čerstvé pečivo plné vůně a chuti
Nadýchané domácí bramborové housky, které připravíte raz dva a zůstanou krásně měkké po dlouhou dobu
Co jsou „záhadné“ látky zlepšující mouku? Kupujete je denně a některé nejsou zrovna nejzdravější
Čerstvý pytlík udrží pečivo měkké i 9 dní. Technologická novinka z Česka prodlouží životnost pečiva
Bílé a cereální je to samé a žitné není vždy nejvhodnější aneb Vyznejte se v pečivu
Roste zájem o řemeslné pečivo. Zákazníci si rádi připlatí za zdravější variantu
Rohlík už není to, co býval. Zmenšila se gramáž, ale cena zůstala stejná