Kupi Magazín

Použitý balicí papír po rozbalení dárků ještě zužitkujte. Na party, na úklid i pro kočky

Prohlédněte si akční letáky na Kupi.cz

Nejčtenější články

Těžký žaludek po kupě majonézy a smaženém? Nejhorší, co můžete udělat, je lehnout si na pohovku
Trik, jak nepřibrat po cukroví: Přikusujte k němu ingredienci s bílkovinou, prozrazuje výživová poradkyně
Nepečené Aperol kuličky s pomerančem a čokoládou. Ideální vánoční i silvestrovský dezert hotový za chvíli
„Až dosmažíte kapra, nevylévejte olej do záchodu,“ prosí kanalizace a radí, jak jedlé tuky správně likvidovat
Co všechno se na Štědrý den nesmí dělat? Neuklízejte, nevěšte prádlo a hlavně nic nespalte. Nosí to smůlu
Lehká pěna i netradiční česneková: 4 nejlepší pomazánky, se kterými zabodujete nejen na Štědrý den
„Na Štědrý den jsme poslední záchrana.“ Prodavač z benzinky radí, co koupit, když je všude zavřeno
Kvíz: „Proletáři všech zemí...“ Máte film Pelíšky a hlavně legendární hlášky z něj v malíčku? Předveďte se
Urna s popelem nebo setřený los: Nejbizarnější vánoční dárky, které lidé opravdu dostali. Tohle raději nikomu nedávejte
Kupovanou už chtít nebudete! Domácí majonézu do bramborového salátu vyrobíte už za 1 minutu
Na Štědrý den jsem byl v práci. Nechápal jsem, že se někdo do obchodu dobývá i po zavíračce. Vánoce očima brigádníka
Vánoční plněná vajíčka s okurkovými stromky: Efektní jednohubky, které zmizí ze stolu rychleji než cukroví
Cukroví, které stihnete i na poslední chvíli: Nejlepší medovníkové kuličky chutnají líp než perníčky
Wow efekt zaručen! Originální nápady, jak zabalit dárky v krabici nebo láhev alkoholu za pár minut
Proč ještě nepěstujete eukalyptus? Hodí se i na Vánoce a provoní celý byt
Jak perfektně obalit a usmažit kapra: Zkušení kuchaři přidávají trochu kypřicího prášku
Hustá kapustnica se zelím, uzeným masem a klobásou. Tradiční slovenský recept, který k Vánocům patří stejně jako stromek
Zapomenuté vánoční tradice a zvyky našich babiček. Přinesou vám štěstí, bohatství i lásku
Praktický návod, jak správně zabít, vykuchat a naporcovat kapra jako profík
Více článků