Vyhrajte jednu ze tří poukázek na nákup v hodnotě 3 000 Kč do Kauflandu

Muž nese v rukou nákup Kaufland / Kupi.cz

Hodila by se vám poukázka v hodnotě 3 000 Kč na nákup v Kauflandu? Pak se zapojte do naší soutěže, která probíhá na facebookovém profilu největšího nákupního rádce Kupi.cz a nemusíte nic lajkovat ani sdílet, ale k výhře vám stačí pouze si prolistovat akční leták Kauflandu. Jak na to?

Přečtěte si také

Eso Market nabízí svým zákazníkům mobilní aplikaci. Ze spotřebitelských družstev je první

Už znáte chytrou rodinku?

Kaufland je bezesporu jeden z nejoblíbenějších obchodních řetězců u nás, který nemusíme představovat. Co možná ale nevíte, že má svou chytrou domácnost, ve které jsou reální lidé, kteří vědí, že v Kauflandu nakoupí pohodlně, chytře a pro každou příležitost. Tento týden si rodinka Chytrých společně s nákupním rádcem Kupi.cz pro vás připravili soutěž o tři poukázky na nákup do Kauflandu.

Seznamte se s chytrou domácností

Maminka Lucie

Je geniální, protože vždycky vytuší, co kdo potřebuje a po čem touží. A postará se o to. Lucie je nadšená do technologií. Díky ní má rodina hlasového asistenta, chytrou ledničku a další vychytávky. Miluje svoji boston teriérku Duffy. Je to její třetí dítě.

Táta Jan

Nenapravitelný zapomnětlivec. Ale dělá, že není a snaží se to zahladit rychlými nákupy. Je to stará škola. Nefandí moderním technologiím, ale spoléhá se na svoji manuální šikovnost a bystré nápady. Celou rodinu vždy dokáže rozesmát svými vtípky. Vaří málo, zato rád a dobře a má skvělé originální recepty. Zároveň je to vášnivý rybář, který málokdy něco chytí. Ale loví s radostí.

Dcera Viktorie

Narodila se s mobilem v ruce. To ji pasuje do role videokronikářky rodiny. Neustále někoho doma fotí nebo natáčí a ráda se vždy blýskne i s jídlem. Milovaný mobil jí také šetří čas a peníze při nákupech. Je to typická puberťačka a nadšeně zkouší každý nový trend. Fandí bio a fresh produktům a šetrnosti k přírodě.

Syn Jakub

Maminčin mazel, který zbožňuje počítačové hry. Často se ho rodina snaží různými triky odtrhnout od obrazovky. Kromě toho je také vášnivým hokejistou a sní o tom, že se stane legendou jako jeho hokejový vzor. Disciplína na hřišti je mu vlastní, doma už tolik ne.

Babička Eva

Babička Eva je vznešená a moudrá dáma, která srší důvtipem a zkušenostmi. Zná mnoho chytrých řešení, jak si poradit v každé situaci, a vždy se o ně ráda podělí.

Miláček Fany

Mazlíček celé rodiny. Dokáže předběhnout i ty nejlepší sprintery. Je zvědavá a ráda si hraje, ale také s chutí odpočívá na gauči. Všichni ji zbožňují, a to i když jim občas ukořistí jejich oblíbenou pochoutku.

Zalistujte si v aktuálním letáku

Soutěž o tři nákupy za 3 000 Kč v Kauflandu

Jak se zapojit do soutěže?

  1. Prohlédněte si aktuální leták Kauflandu, který naleznete zde: nakupi.cz/soutez-kaufland
  2. Napište nám do komentářů pod soutěžní příspěvek na Facebooku, za co byste z aktuálního akčního letáku utratili poukázku na 3 000 Kč.
  3. Soutěž probíhá od středy 10. srpna 2022 do 16. srpna 2022, 23.59 hod. Tři výherce, kterým do konce srpna pošleme poukázky na nákup v hodnotě 3 000 Kč, vyhlásíme 17. srpna 2022.

Pravidla soutěže

Při nákupu nezapomeňte na Kaufland Card

Věrnostní program Kaufland Card byl představen v únoru 2020, jeho součástí jsou mobilní aplikace a plastová kartička Kaufland Card, které vám umožní získat další speciální slevy a výhody pro vaše budoucí nákupy. S Kaufland Card si užijete skvělé slevy na vybrané výrobky v letáku, sbíráte body a měníte je za atraktivní slevové kupóny. Aktivovat si můžete Kaufland Card snadno v aplikaci Kaufland, na webu muj.kaufland.cz nebo na tabletu v prodejně u Informací, a získáte všechny aktuální výhody.