Tento výrobek najdete v kategorii Sladkosti a slané snacky a podkategorii Ostatní slané snacky. Vybrat si můžete i z další nabídky značky Cuétara.
| na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota | 2108 kJ |
| Energetická hodnota | 504 kcal |
| Tuky | 26 g |
| z toho nasycené | 4,9 g |
| Sacharidy | 60 g |
| z toho cukry | 10 g |
| Vláknina | 3 g |
| Bílkoviny | 6 g |
| Sůl | 2,3 g |
| Pšeničná mouka |
| Rostlinné oleje (slunečnicový, palmový) v různém poměru |
| Glukózo-fruktózový sirup |
| Olivový olej - směs rafinovaného olivového oleje a panenského olivového oleje 4,6% |
| Cukr |
| Extrakt z ječného sladu |
| Kypřící látky (uhličitan sodný, uhličitan amonný) |
| Černé olivy 1% |
| Jedlá sůl |
| Regulátor kyselosti (fosforečnan vápenatý) |
| Aroma |
| Droždí |
| Látka zlepšující mouku (disiřičitan sodný) |
| na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota | 2088 kJ |
| Energetická hodnota | 499 kcal |
| Tuky | 25 g |
| z toho nasycené | 5,3 g |
| Sacharidy | 61 g |
| z toho cukry | 10 g |
| Bílkoviny | 6 g |
| Sůl | 2,25 g |
| Pšeničná mouka |
| Rostlinné oleje v různém poměru (slunečnicový, palmový) |
| Glukózo-fruktózový sirup |
| Cukr |
| Extrakt z ječného sladu |
| Jedlá sůl |
| Emulgátor (lecitin) |
| Kypřící látky (uhličitan sodný, uhličitan amonný) |
| Regulátor kyselosti (fosforečnan vápenatý) |
| Droždí |
| Látka zlepšující mouku (disiřičitan sodný) |
Upozornění: Udávané informace se vždy vztahují ke zvolené variantě zboží. Uvedené údaje jsou pouze informační a je nezbytné je ověřit přímo na prodávaném výrobku.
Cuétara Krit Black Olive 100g, Cuétara Krit Original 100g
Objevte další slevy z aktuálních letáků. Inspirujte se pro tento týden akčními letáky Albert, Kaufland nebo Lidl.
S účtem od Seznamu se můžete přihlásit do všech jeho služeb nebo můžete využít váš profil na sociální síti.
Pokud účet ještě nemáte, tady si ho vytvoříte s libovolnou e-mailovou adresou.
Přihlašovali jste se doposud jinak nebo máte problém s registrací? Kontaktujte nás prosím.
S vyřešením vašeho požadavku vás budeme brzy kontaktovat.