Aktuálně není ve slevě
Přejít do sekce Müsli, vločky, kaše
Tento výrobek najdete v kategorii Zdravá výživa a podkategorii Müsli, vločky, kaše. Vybrat si můžete i z další nabídky značky Nestlé.
na 100 g | V jedné porci kaše | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1779 kJ | 891 kJ |
Energetická hodnota | 425 kcal | 213 kcal |
Tuky | 10 g | 5 g |
z toho nasycené | 3,9 g | 2 g |
Sacharidy | 68,8 g | 34,4 g |
z toho cukry | 19,2 g | 9,6 g |
Vláknina | 2,8 g | 1,4 g |
Bílkoviny | 13,5 g | 6,8 g |
Sůl | 0,29 g | 0,15 g |
Sodík | 0,115 g | 0,0575 g |
Vitamin A | 410 µg | 205 µg |
Vitamin D | 4,5 µg | 2,3 µg |
Vitamin E | 2,5 mg | 1,3 mg |
Vitamin C | 65 mg | 32,5 mg |
Thiamin (Vitamin B1) | 0,9 mg | 0,45 mg |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,34 mg | 0,17 mg |
Niacin (Vitamin B3) | 3 mg | 1,5 mg |
Vitamin B6 | 0,26 mg | 0,13 mg |
Kyselina listová | 20 µg | 10 µg |
Vitamin B12 | 0,8 µg | 0,4 µg |
Biotin | 20 µg | 10 µg |
Kyselina pantothenová | 1,1 mg | 0,6 mg |
Vápník | 530 mg | 265 mg |
Železo | 8 mg | 4 mg |
Zinek | 5,6 mg | 2,8 mg |
Jód | 55 µg | 27,5 µg |
Rýžová mouka 53 % (část enzymaticky hydrolyzovaná) |
Karobová mouka 17 % |
Cukr |
Maltodextrin |
Rostlinné oleje (palmový, řepkový nízkoerukový, kokosový, slunečnicový) |
Vitamíny a minerální látky (viz tabulka) |
Kyselina (kyselina citronová) |
Bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 1 x 10⁷ KTJ / g prášku na konci minimální trvanlivosti) |
Upozornění: Udávané informace se vždy vztahují ke zvolené variantě zboží. Uvedené údaje jsou pouze informační a je nezbytné je ověřit přímo na prodávaném výrobku.
Pro tento týden je pro vás připraveno ještě mnoho dalších akčních slev. Najdete je v aktuálních letácích Kaufland, BILLA či Penny Market.
S účtem od Seznamu se můžete přihlásit do všech jeho služeb nebo můžete využít váš profil na sociální síti.
Pokud účet ještě nemáte, tady si ho vytvoříte s libovolnou e-mailovou adresou.
Přihlašovali jste se doposud jinak nebo máte problém s registrací? Kontaktujte nás prosím.
S vyřešením vašeho požadavku vás budeme brzy kontaktovat.