Hlavička
Kupi.cz - letáky, akce
Letáky
Akce
Magazín
Recepty
Hledat:
Hledej na Kupi.cz
Vymazat zadaný dotaz hledání
Vyhledat
Zavřít
Doporučené kategorie
Alkohol
Auto - moto
Bydlení
Drogerie
Elektro
Hračky
Kancelářské potřeby a knihy
Konzervy
Krása
Lahůdky
Lékárna
Maso, uzeniny a ryby
Mazlíčci
Mléčné výrobky a vejce
Mražené a instantní potraviny
Nábytek
Nealko nápoje
Oblečení a obuv
Ovoce a zelenina
Pečivo
Pro děti
Sladkosti a slané snacky
Sport
Vaření a pečení
Zahrada
Zdravá výživa
Oblíbené
Nastavení Kupi.cz
Seznam.cz
Letáky
Akce
Magazín
Recepty
Aktuality
Bydlení a zahrada
Kvízy
Lifestyle
Retro
Rozhovory
Vaření
Recepty
Aktuality
Bydlení a zahrada
Kvízy
Lifestyle
Retro
Rozhovory
Vaření
Recepty
Globus leták Chomutov
platí do úterý 29. 7.
Sýr Hermelín Král sýrů
za 29,90 Kč
Globus leták Chomutov
iSPACE.cz leták
platí do čtvrtka 31. 7.
Přenosný reproduktor JBL Clip 5
za 1 499 Kč
iSPACE.cz leták
Tescoma leták
platí do pondělí 4. 8.
Jídelní příbor CLASSIC, souprava 24 ks
za 1 499 Kč
Tescoma leták
„To si mám ustlat před obchodem, abych něco koupil? Prodavač se ani neomluvil,“ stěžuje si zákazník na vyprodané zboží
Zpět na článek
Čtěte dále...
Proti spálení u vody ochrání UV oblečení efektivněji než krém. Při výběru sledujte UPF faktor
Lifestyle
06. 07.
5 minut čtení
Proti spálení u vody ochrání UV oblečení efektivněji než krém. Při výběru sledujte UPF faktor
Tymián je právem přezdíván jako „penicilin chudých“. Neměl by chybět ve vaší kuchyni ani lékárničce
Aktuality
06. 07.
6 minut čtení
Tymián je právem přezdíván jako „penicilin chudých“. Neměl by chybět ve vaší kuchyni ani lékárničce
Trampolína zabaví děti po celé léto. Při výběru se zaměřte na kvalitu, zaručí ji označení GS nebo TUV
Bydlení a zahrada
06. 07.
5 minut čtení
Trampolína zabaví děti po celé léto. Při výběru se zaměřte na kvalitu, zaručí ji označení GS nebo TUV
Sucho trápí nejednoho zahrádkáře. Botanička radí, jak se s ním na zahradě vypořádat díky chytrému mulčování a závlaze
Bydlení a zahrada
06. 07.
6 minut čtení
Sucho trápí nejednoho zahrádkáře. Botanička radí, jak se s ním na zahradě vypořádat díky chytrému mulčování a závlaze
Vypadá jako klimatizace, stojí jen dva tisíce, ale nechladí. ČOI varuje před klamavým výrobkem
Aktuality
06. 07.
7 minut čtení
Vypadá jako klimatizace, stojí jen dva tisíce, ale nechladí. ČOI varuje před klamavým výrobkem
Zapomeňte na drahé omáčky z obchodu. Domácí verzi Uncle Ben's si připravíte doma úplně sami a vydrží až do zimy
Vaření
06. 07.
3 minuty čtení
Zapomeňte na drahé omáčky z obchodu. Domácí verzi Uncle Ben's si připravíte doma úplně sami a vydrží až do zimy
Módní pravidla, která jsou už dávno přežitá: Ne vždy černá zeštíhluje a boty s kabelkou nemusí ladit
Lifestyle
06. 07.
7 minut čtení
Módní pravidla, která jsou už dávno přežitá: Ne vždy černá zeštíhluje a boty s kabelkou nemusí ladit
Už jste slyšeli o olla zavlažování bez práce? Stačí zakopat květináč a rostliny si poradí samy
Bydlení a zahrada
06. 07.
5 minut čtení
Už jste slyšeli o olla zavlažování bez práce? Stačí zakopat květináč a rostliny si poradí samy
„Doma jsem zjistila, že mám v taškách jiné potraviny, než jsem chtěla koupit,“ popisuje vtipný zážitek zákaznice
Lifestyle
06. 07.
7 minut čtení
„Doma jsem zjistila, že mám v taškách jiné potraviny, než jsem chtěla koupit,“ popisuje vtipný zážitek zákaznice
Cuketové langoše: Rychlý recept, který zachutnal i těm co cuketu nesnáší a ještě si přidali
Vaření
06. 07.
6 minut čtení
Cuketové langoše: Rychlý recept, který zachutnal i těm co cuketu nesnáší a ještě si přidali
Načítání...