Vepřové maso

Jak správně naložit maso na gril? Musíte ho úplně ponořit a marinovat nejlépe i zevnitř
Polévka Moravský bigos
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Snadný Cena: 186 Kč

Polévka Moravský bigos

Polévka s názvem Moravský bigos je pokrm, jehož hlavní surovinou je zelí a maso. Na přípravu je vcelku nenáročný, zvládnou si jej tedy připravit i začátečníci. Obvykle se servíruje v chlebu a podobně jako guláš je lepší až ohřívaný další dny.

Polévka Moravský bigos
Víte, že tučné maso byste měli jíst maximálně dvakrát do týdne? A pozor také na grilování!
Báječná žebírka, která se rozplývají na jazyku: Udělejte si legendární Memphis žebírka podle známého šéfkuchaře
5 tipů na víkendový oběd: Co uvařit v sobotu a v neděli?
Kulinářský poklad Balkánu: Rychlý recept na čevabčiči, které vás dostane vynikající chutí
Zlatá česká klasika: Luxusní vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky
Nažhavte grily! 5 tipů na víkendové grilování
Dobrota z masa, zelí a smetany: Recept na vyhlášený segedínský guláš Zdeňka Pohlreicha
5+2 tipů na nejlepší velikonoční oběd: Co si uvaříte o víkendu?
25 tipů na vynikající víkendový oběd. Co si uvařit v sobotu a v neděli?
IKEA prozradila svůj tajný recept na masové kuličky s omáčkou. Odteď si je můžete připravit doma
Německý Lidl pod palbou kritiky. Hovězí a kuřecí maso před krádežemi chrání speciálními samolepkami, vepřové vynechává
Zabijačkové speciality. Udělejte si domácí vepřové hody
Je zdravé jíst maso a jak často ho zařadit do jídelníčku?
Sušené maso si můžete vyrobit sami. Jak na poctivé domácí jerky?
Odhalte tajemství opravdových gurmánů: Trhané maso
S jakým ovocem kombinovat kuřecí, vepřové, telecí nebo hovězí maso?
Co je to šašlik? Tuto pochoutku z východu oceníte i na svém grilu
Proč je uzené maso nezdravé a jak udit zdravěji?
Lidl musí stáhnout z prodeje vepřovou konzervu. Nesplňuje standardy potravinářské inspekce