Kopřiva

Kopřiva: Plevel v zahradě, který báječně chutná. Připravte si z ní polévku nebo špenát
Nádivka z opečených žemlových krutonů
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Snadný Cena: 120 Kč

Nádivka z opečených žemlových krutonů

Nádivka z opečených žemlových krutonů s anglickou slaninou a kopřivami je chuťově velmi zajímavým, netradičním pokrmem. Nádivku můžete podávat nakrájenou samostatně nebo také jako přílohu.

Nádivka z opečených žemlových krutonů
Dnes je Zelený čtvrtek: Připravte si podle tradice něco zeleného
Recept na velikonoční nádivku s uzeným masem a kopřivami, kterou zvládne upéct každý
Na co všechno se dá použít obyčejná kopřiva? Hodí se do polévky i k výrobě zdravého sirupu
Velikonoční nádivka jinak: Vyzkoušejte místo kopřiv popenec, polníček, bršlici nebo medvědí česnek
Recepty z kopřiv: Vyzkoušejte si z nich připravit salát, nádivku nebo pálenku
Trápí vás na zahradě kopřivy? Prozradíme 10 způsobů, jak je využít
Vyrobte si doma hnojivo z kopřiv a sbírejte letos úrodu rajčat a jahod po koších
Jak připravit kopřivový čaj, který detoxikuje organismus a podporuje trávení?
Kopřivy jsou plné vitamínu C a v přírodě je teď najdete všude. Připravte si z nich čaj, polévku nebo špenát