Majonéza

Jak dlouho po otevření doopravdy vydrží kečup, tatarka nebo hořčice v ledničce? Když ucítíte kyselý zápach, vyhoďte je
Vajíčková pomazánka
Čas přípravy: 15 min Obtížnost: Snadný Cena: 16 Kč

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka patří mezi oblíbené velikonoční recepty, připravit si ji však můžete po celý rok. Pochutnáte si na ní k snídani i večeři a nejlépe vynikne na čerstvém chlebu, zdobená ředkvičkou nebo naklíčenou řeřichou.

Vajíčková pomazánka
Jak vyčistit zavařovací sklenice od etiket a zbavit víčka zápachu? Vše potřebné máte doma
Společnosti Heinz a Mattel se spojily a vytvořily „Barbiecue“ omáčku
Domácí jogurt si připravíte jen ze 2 surovin. A ani nemusíte hned pořizovat jogurtovač
Nejlepší příloha nejen na grilovačky: Domácí křupavé hranolky se třemi druhy majonézy
Připravte si poctivou domácí majonézu. Stačí vám na to 1 minuta a ingredience, které máte určitě doma
Recept na domácí tatarku a majonézu: Vyzkoušejte je a kupované už chtít nebudete!
Bramborový salát 5× jinak: Vyzkoušíte ten s jablkem, bez majonézy nebo slovenskou verzi?
Majonéza do bramborového salátu, kterou doma vyrobíte za 1 minutu
Hygienici varují před dojídáním bramborového salátu a řízků, které lidé připravili na Štědrý den
Připravte si kukuřici jinak. Zkuste elotes či esquites!
Americká firma na dresinky jako první vyrobila diamant z farmářského koření
Svátky jsou období plné majonézy, proč byste ji letos měli omezit?
Použít majonézu na nábytek, rostliny nebo vlasy? Budete překvapeni, kde všude ji využijete