Hovězí maso

Hledáte tip na lehký, ale výživný oběd? Zkuste hovězí kofty s hummusem a lehkým salátkem
Sekaná z hovězího masa
Čas přípravy: 1 hod 15 min Obtížnost: Střední Cena: 76 Kč

Sekaná z hovězího masa

Tradiční sekaná je jedno z jídel, které miluje snad každý. Je totiž skvělá teplá s bramborem, ale i studená na chlebu. Dá se připravit z mletého hovězího či vepřového masa nebo i mixu. V tomto receptu si upečeme sekanou na jarní způsob – se spoustou bylinek a s vejcem uprostřed.

Sekaná z hovězího masa
Fantastická omáčka s chutí kyselé okurky: Vařily ji už naše prababičky a její název je trochu zavádějící
Báječné jídlo z Burgundska: Původně ho jedli jen rolníci a dnes je národním jídlem celé Francie
Zdravá a sytá polévka z Východu: Ochutnejte pravý boršč podle receptu známého šéfkuchaře
Tradiční ruské jídlo pojmenované po obchodnících: Výborný hovězí Stroganov připravíte za 30 minut
Ikonická omáčka z kořenové zeleniny: Luxusní svíčková se skvěle hodí na slavnostní příležitosti
Jak správně naložit maso na gril? Musíte ho úplně ponořit a marinovat nejlépe i zevnitř
Víte, že tučné maso byste měli jíst maximálně dvakrát do týdne? A pozor také na grilování!
5 tipů na víkendový oběd: Co uvařit v sobotu a v neděli?
Kulinářský poklad Balkánu: Rychlý recept na čevabčiči, které vás dostane vynikající chutí
Jak maso na domácí tatarák bezpečně zpracovat a čím ho správně dochutit?
Nažhavte grily! 5 tipů na víkendové grilování
Legendární UHO: Univerzální hnědá omáčka chutná báječně, když ji uděláte z kvalitních surovin
Delikatesa pojmenovaná po Asiatech: Božský tatarák z hovězí svíčkové budete milovat
Vynikající texaská specialita: Nejlepší chilli con carne snadno vykouzlíte i doma
5+2 tipů na nejlepší velikonoční oběd: Co si uvaříte o víkendu?
Proč i čerstvý steak zešedne a je bezpečné takové hovězí maso jíst?
Známe recept na nejlepší sekanou! A ještě vám dáme tipy na to, aby při pečení už nikdy nepraskla
Klasika s maďarskými kořeny: Recept na poctivý hospodský guláš
Jídlo jako bota britského generála: Hovězí Wellington podle receptu Jamieho Olivera budete zbožňovat