Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Nákupní rádce: Vánoční dárky na poslední chvíli

Bogdan Sonjachnyj / Shutterstock.com

Vánoce jsou, jak se říká, za dveřmi a s posledními dny jsou spojeny i nákupy dárků na poslední chvíli. Pokud se najednou ocitnete bez nápadu, nebojte se – máme pro vás několik skvělých tipů na vánoční dárky, které lze sehnat i pár dní před Vánoci, aniž by utrpěla jejich originalita a nadšení z nich.

Přečtěte si také

Chcete letos sbírat rajčata a jahody po koších? Vsaďte na osvědčené domácí hnojivo z kopřiv

Digitální dárky a předplatné

Většina nás má ráda technologii, a právě digitální dárky mohou být skvělým řešením na poslední chvíli. Předplatné oblíbené streamovací služby, e-knihy, nebo dokonce jídla – to jsou dárky, které si obdarovaný užije po celý následující rok. V obchodech u pokladen můžete nakoupit i na štědrý den předplacené karty na Netflix nebo Voyo.

Prathankarnpap / Shutterstock.cz

Dárek, který seženete i na Štědrý den

Hledáte vhodný dárek, který vykouzlí zaručeně úsměv na tváři vašich blízkých? Ať už sháníte dárek pro maminku, babičku nebo kamarádku, jemná péče produktů Dove zabalená do stylové taštičky je ideálním řešením. Zakoupíte například v drogériích dm a na dm.cz.

Tip: V dm drogerii nakoupíte i na Štědrý den, kdy bude otevřeno až do 12 hodin.

dm drogerie

Zážitky

Co takhle darovat zážitek? Vstupenky na koncert, do divadla, wellness víkend nebo kurzy oblíbeného koníčku – všechny tyto dárky přinášejí radost a zároveň nabízejí něco nezapomenutelného. Slevové zážitkové portály nabízejí celou řadu víkendových pobytů a degustačních gastro zážitků za skvělé ceny. Elektronický dárkový poukaz najdete do pár minut po objednání ve svém e‑mailu.

Ručně vyrobené dárky

Pokud máte rádi osobní dárky, sáhněte po těch ručně vyrobených. Domácí pečení, vlastnoručně vytvořený scrapbook se vzpomínkami, nebo pletený šátek – tyto dárky ukazují, že jste si dali čas a přemýšleli o tom, co by opravdu potěšilo.

Nakupování online

Věřte tomu, nebo ne, i na poslední chvíli lze nakoupit originální dárky online. Mnoho obchodů nabízí expresní doručení a některé dokonce virtuální dárkové karty, které můžete poslat okamžitě. Nebo si vyberte online zboží v obchodě, který máte nedaleko. V pohodlí domova si naklikejte, co vás zajímá, a pak si pro to zajděte ve chvíli volna.