Zavařování

Vyléváte nálev z mozzarelly a okurek? Chyba! Použijte je při vaření, dodají vašim jídlům jedinečný šmrnc
Pampeliškový sirup: Zdravá a levná alternativa k běžným sirupům. Jednoduchý recept a tip na osvěžující limonádu
Není buřt jako špekáček. Zákon určuje, co musí špekáček obsahovat, kvalitu ale neohlídá
Jak vyčistit zavařovací sklenice od etiket a zbavit víčka zápachu? Vše potřebné máte doma
Jak správně zavařit maso? Poradíme, jak uchovat zabijačkové hody na později
Jak na kvašenou zeleninu, která posílí imunitu? Vše, co potřebujete, je zelenina a obyčejná sklenice
Jak co nejlépe uchovat zeleninu, aby vydržela celou zimu?
Jak zpracovat rajčata, abyste si na nich pochutnali i v zimě? Můžete je mrazit, sušit i zavařovat
Sezona švestek je v plném proudu. Připravte si křupavý crumble nebo skvělé chutney
Připravte si doma kvašené okurky! Pochutnáte si a nakopnete svou imunitu
Jak zpracovat houby z lesa? Konečně návod, jak je správně sušit, nakládat i zamrazit
Zavařování okurek je hračka: Vyzkoušejte náš recept na luxusní nálev
Jednoduchý návod, podle kterého zvládne zavařování okurek úplně každý
Jak zavařovat v mikrovlnné troubě, myčce nádobí, troubě nebo tlakovém hrnci?
Tipy, jak zpracovat hrášek, abychom si na něm pochutnali i v zimě
Zavařujte v myčce, troubě a mikrovlnce. Je to snadnější, než si myslíte!
Zavařovat lze i v malé domácnosti – čím nahradit zavařovací hrnec?
Vychutnejte si rybíz, maliny a jahody i v zimě! Teď je ten správný čas udělat si zásoby
Čeká ikonické znojemské okurky konec?
Plody podzimu plné vitaminů. Kdy sbírat a jak sušit šípky a co vše z nich můžete vyrobit?