Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Diskontům se v Česku daří, Action a Pepco otevírají další prodejny

Action

Action, nejrychleji rostoucí evropský diskontní řetězec s nepotravinovým zbožím, ohlásil, že otevírá další prodejnu. Své zákazníky láká tento oblíbený prodejce na více než 1 500 položek, které tu stojí méně než 25 Kč a průměrná cena produktu nepřesahuje 50 Kč. Diskontní řetězce jsou u nás velmi populární. Jedním z nejvýznamnějších lákadel je nízká cena jejich zboží, nabídka široké škály produktů pod jednou střechou a také fakt, že jsou navrženy tak, aby byly co nejpohodlnější pro rychlý nákup.

Přečtěte si také

Rýžový olej je zdravou alternativou pro vaření, která má celou řadu výhod

Diskontní řetězce rostou

V období, kdy nákupní síla spotřebitelů prochází výraznými změnami, přicházejí s informacemi o otevření dalších svých poboček u nás hned dva z nejrozšířenějších diskontních řetězců v Evropě – Action a Pepco. Obě společnosti oznámily otevření nových prodejen, které slibují širokou nabídku zboží za neuvěřitelně nízké ceny.

V současné ekonomické době, kdy inflace a ceny zboží v obchodech neustále rostou, tyto obchody nabízí vítanou alternativu pro mnoho rodin a domácností.

Action láká na ceny do 25 korun

Action, nejrychleji rostoucí evropský diskontní řetězec s nepotravinovým zbožím, rozšiřuje svou síť prodejen. Nová prodejna v Příbrami nabídne zákazníkům přes 6 000 produktů z 14 různých kategorií za ceny, které jsou více než přívětivé. S nabídkou více než 1 500 různých produktů za ceny nižší než 25 Kč, průměrnou cenou produktů do 50 Kč a novinkami každý týden si Action udržuje dynamický a neustále se obměňující sortiment.

Ekologie a udržitelnost jsou dalšími klíčovými prvky, na které Action klade důraz. Snaží se, aby jejich produkty pocházely z udržitelných zdrojů, což dokládá jejich cíl certifikovat všechny dřevěné výrobky do roku 2024.

Longfin Media / Shutterstock.com

Prodejen Pepco je v Česku už 300

Na druhé straně stojí řetězec Pepco, který oslavil otevření své třísté pobočky v České republice. Tento řetězec, známý svou širokou nabídkou zboží a nízkými cenami, si rychle našel cestu do srdcí českých rodin. Pepco nabízí široký sortiment oděvů, dětské módy, bytových doplňků a každý týden představuje 250 nových produktů. Jeho strategie poskytovat výhodné ceny a širokou nabídku zboží mu zajistila silnou pozici na trhu.

Co stojí za popularitou diskontních řetězců?

Diskontní řetězce jako Action a Pepco hrají klíčovou roli v současné ekonomice, kde nákupní síla spotřebitelů je pod tlakem rostoucích cen. Nabízejí širokou škálu produktů za ceny, které jsou dostupné široké veřejnosti, a umožňují rychlý a pohodlný nákup.

Pro mnoho rodin se stávají nejen místem pro výhodný nákup, ale i způsobem, jak udržet domácnost v chodu bez zbytečného přeplácení. Expanze nových prodejen je proto dobrou zprávou pro ty zákazníky, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu.

Zdroje: tisková zpráva řetězce Action, pepco.cz, ceskenoviny.cz