Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Školní potřeby v akcích supermarketů

Drazen Zigic / Shutterstock.com

Čas každodenní pohody, výletů, grilovaček a koupání je pryč. Děti to slyší opravdu nerady, ale nedá se nic dělat – jako každý rok je na čase opět usednout do lavic. Předtím je ovšem potřeba pořídit pořádnou výbavu. Psací potřeby, sešity, ale i další vychytávky, které učení usnadní. Kde sehnat školní pomůcky v akci a jak ještě více ušetřit?

Přečtěte si také

Vynikající zeleninový salát z USA: Je pojmenovaný po restauraci a je pro něj typickým lahodný dresink s parmazánem

Kam vyrazit pro kompletní školní výbavu?

Září je tady a spolu s ním i návrat do školních lavic a každoroční shon za školními pomůckami.

V jakých obchodech seženete veškerou výbavu pěkně pohromadě, abyste ušetřili čas i peníze? A jaké další užitečné vymoženosti se dětem mohou ve škole hodit? Podívejte se na přehled akcí, které na vás čekají.

Albert – nejlevnější sešity, pastelky a také knížky

Máte-li po ruce hypermarket Albert, jeho návštěvu určitě zvažte – levnější sešity totiž seženete jen stěží. Zároveň k nim můžete rovnou přihodit i kompletní obsah školního pouzdra, od tužek a pastelek, přes užitečné zvýrazňovače až po moderní gumovací pera.

Celý akční leták Albert si prolistujete na Kupi.cz.

Albert

Billa – pro malé umělce i hračičky

I prodejny Billa nabízejí široký výběr sešitů a psacích potřeb. Stejně dobře v nich ale můžete svoji ratolest vybavit na hodiny výtvarné výchovy – pokud vaše dítko láká umění, z nabídky tohoto řetězce bude nadšené.

Aktuální akční letáky Billa najdete vždy na nákupním rádci Kupi.cz.

Billa

Do Kauflandu pro školní potřeby i oblečení

Pokud máte blízko do Kauflandu, určitě se na nákup školních potřeb vydejte právě tam. V nabídce má řetězec velké množství potřeb pro malé i velké školáky a ušetřit můžete i při nákupu oblečení, které je právě teď v akci.

Akční leták Kaufland najdete vždy na největším nákupním rádci Kupi.cz.

Kaufland

Tesco – výbava Minecraft

I Tesco nabízí kolekce dětského oblečení nebo školních pomůcek, náš tip byste neměli promarnit. V prodejnách Tesco můžete sbírat body na nažehlovačky nebo snídaňové sety Minecraft.

Tesco

Ať už se vydáte na nákup školních potřeb kamkoli, nezapomeňte si najít na nákupním rádci Kupi.cz slevy, které potěší nejen vaši peněženku.