Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stravenková karta Edenred hlásí problémy! Kdo dnes platil touto kartou, možná přišel o dvojnásobek

sylv1rob1 / Shutterstock.com

Společnost Edenred se specializuje na zaměstnanecké benefity, konkrétně stravenky a poukázky na kulturu, sport či zdravotní péči. V Česku se jedná o velmi dobře zavedenou firmu, jejíž kartičku má ve své peněžence hodně zaměstnanců. Dnes společnost na svých stránkách oznámila, že zaznamenala duplicitní stržení některých plateb. Jak postupovat, když i vám odešlo ze stravenkové karty víc peněz, než mělo?

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Pravé přírodní hedvábí poznáte jednoduchým trikem se zapalovačem

„Vážení uživatelé karet Edenred, aktuálně evidujeme jednotky případů duplicitně zaúčtovaných transakcí na kartách Edenred. Pokud se vás tato nepříjemnost týká, bude vám částka v nejbližších hodinách vrácena zpět na vaši kartu,“ píše společnost na svých webových stránkách a v mobilní aplikaci.

Pokud vám platba byla stržena z účtu neoprávněně, není třeba ji oznamovat telefonicky či e-mailem. Tuto nepříjemnost řeší společnost dle svých slov s nejvyšší prioritou a za vzniklé komplikace se Edenred omluvil.

Výhody Edenred karty

Registrovaní uživatelé ve věrnostním programu Edenred obdrží až 10 Kč zpět za každý druhý oběd v restauracích, ve kterých lze platit stravenkovou kartou Edenred.