Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Praktický dárek, který opravdu potěší? Povlečení: hitem jsou 3D motivy nebo hřejivý mikroplyš

Rodinné balení

Hledáte tip na praktický dárek, kterým potěšíte své blízké? Povlečení je jeden z nejvděčnějších dárků, které neskončí na půdě, ale ještě si na vás obdarovaný vzpomene pokaždé, když bude usínat. Máme pro vás hned několik tipů na různé lůžkoviny za naprosto úžasné ceny.

Přečtěte si také

Zdravá polévka našich babiček: Zelňačka skvěle chutná a můžete ji servírovat i jako hlavní jídlo

Povlečení: praktický dárek pro každého

Jen je velmi důležité vybrat správný materiál a vzor pro obdarovaného. Pokud nakupujete povlečení na internetu, vybírejte pouze z ověřených a specializovaných e-shopů, jako je například internetový obchod Rodinné balení. Nejen, že se vyhnete frontám v obchodech, ale z pohodlí domova pořídíte za velmi výhodné ceny lůžkoviny i ostatní bytový textil.

Bavlněná klasika

Bavlněné povlečení už dávno není jen nuda. Internetový obchod Rodinné balení nabízí nepřeberné množství různých vzorů. Dámy okouzlí květinové nebo elegantní motivy, pánové ocení spíš decentnější typ v podobě Apple designového povlečení.

Rodinné balení

3D motivy pro děti i dospělé

Povlečení s 3D efektem se stane dokonalou ozdobou vaší postele. Kvalitní materiály a fascinující obrázky jsou hitem letošní vánoční sezóny. U 3D povlečení je velmi důležité kupovat jej pouze u specializovaných obchodníků, protože jen tak budete mít záruku, že se potisk z povlečení po prvním vyprání nesmyje.

Rodinné balení

Mikroplyšové povlečení dokonale zahřeje

Spaní jako na obláčku,“ tak popisují lidé povlečení a prostěradla z mikroplyšového materiálu, zakoupené v obchodě Rodinné balení. Prodejce nabízí nepřeberné množství vzorů s vánoční tematikou i klasiku v podobě jednobarevného povlečení z měkoučkého mikroplyše, který neztratí svou hebkost ani po několikanásobném vyprání.

Rodinné balení

Dětské povlečení s pohádkovými hrdiny

Pohádky děti milují! E-shop Rodinné balení nabízí povlečení pro děti na malé i velké postele s motivem oblíbených dětských hrdinů, ale na své si přijdou i gamingoví nadšenci nebo LEGO maniaci.

Rodinné balení

Prostěradlo – dárek vhodný pro každého

Jak doladit vánoční balíček s povlečením k dokonalosti? Prostěradlem. Pro zimní sezonu se hodí hřejivé froté nebo mikroplyšové prostěradlo, k létu zase patří bavlněná nebo bambusová prostěradla.

Při výběru je důležité znát rozměr matrací obdarovaného – naštěstí dnes ale není žádný problém sehnat jakoukoliv velikost a barvu. A pokud navíc nakoupíte na stránkách Rodinné balení, máte na vrácení zboží celých 50 dnů od doručení.