Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

S mobilní aplikací Kupi.cz šetříte peníze i přírodu: Vyzvedněte si zdarma samolepku „Nevhazovat letáky“

Kupi.cz / Canva

Řada z nás má ráda ten pocit, že při nákupu nějakou tu korunu ušetřila. Však to není žádná ostuda starat se o to, kde můžete aktuálně nakoupit vše potřebné s výhodnou akcí. Mnohdy se ale o probíhajících akcích dozvídáte pozdě, protože vám nedorazí akční leták nebo jste večer po návratu z práce příliš unavení na to, abyste si sedli ke kopě reklamních prospektů. Nemluvě o tom, kolik stromů muselo padnout, aby všichni dostali do schránky tištěný leták. Pojďte na to jinak, chytřeji s Kupi.cz.

Přečtěte si také

Víte, jaký je rozdíl mezi českým a zahraničním máslem? Zjistěte, které je lepší!

Snad každý z nás již zná nákupního rádce Kupi.cz, kde najdete nejen širokou škálu akčních letáků, ale můžete vyhledávat i konkrétní výrobky v akci ve svém okolí.

Kromě již dlouho zavedených webových stránek je tady i šikovná aplikace, která v nedávné době prošla aktualizací. Díky ní je její ovládání více intuitivní, nabízí přívětivější rozhraní, a navíc i pokročilé možnosti uživatelského nastavení. Nyní tak můžete mít přehled o všech akcích ve svém mobilním zařízení.

Jak nákupní rádce Kupi.cz v mobilu funguje?

Na webu jste byli pravděpodobně zvyklí, že podle vaší polohy vyhledalo Kupi.cz všechny akční letáky ve vašem okolí. Vy jste si pak mohli vyhledat své oblíbené obchody.

Kupi.cz / Canva

V mobilní aplikaci Kupi.cz si můžete samozřejmě nastavit vyhledávání podle polohy, ale mnohem praktičtější funkcí je možnost uložit si oblíbené letáky a výrobky, aniž byste je příště museli vyhledávat. Stačí si v aplikaci vytvořit svůj uživatelský profil, do kterého se snadno přihlásíte účtem na Seznamu nebo Facebooku a můžete začít se sestavováním seznamu oblíbených obchodů a výrobků. Také si můžete nechat zasílat notifikace na svůj e-mail, když bude daný produkt v akci nebo vyjde nový leták.

Samozřejmostí je pak funkce nákupního seznamu, abyste na nic nezapomněli a nezačali doma vařit večeři bez základních surovin. Navíc díky napojení na probíhající akce zjistíte i přibližnou celkovou cenu plánovaného nákupu, takže u pokladny už nebudete zaskočeni.

Kupi.cz / Canva

Proč tedy používat mobilní aplikaci Kupi.cz?

S aplikací máte vždy ucelené informace o probíhajících akcích po ruce, a můžete tak plánovat své nákupy naprosto kdykoli. Navíc ale také pomůžete životnímu prostředí. Ačkoli v poslední době počet tištěných letáků spíše klesá, stále se nejedná o ideální stav.

Připojte se k naší snaze šetřit nejen naše lesy a přejděte na elektronické letáky v mobilu. Papírenský a dřevozpracovatelský průmysl znečišťují vodní zdroje, ovzduší, a navíc většina letáků skončí na skládce. Poměr papíru v odpadu z českých domácností činí neuvěřitelných 22 %.

Kromě toho, že můžete sledovat jen obchody nebo segmenty výrobků, o které máte zájem, se nebudete muset přebírat hromadou tiskovin a nebudete již závislí na roznášce letáků.

Kupi.cz

Vyzvedněte si ZDARMA samolepku „Nevhazovat letáky“

V případě, že již používáte nákupního rádce Kupi.cz pro plánování svých nákupů a nechcete, aby vám chodily do schránky reklamní materiály, stačí ji označit touto informací. Pro tento účel vznikla i designově povedená samolepka Kupi.cz, kterou si můžete vyzvednout zcela zdarma na řadě výdejních míst.