Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Jedna z nejlépe placených zpěvaček světa se znovu předvedla: její nejnovější kolekce jde na dračku

Adidas

Beyoncé před pár dny vypustila do světa svou nejnovější módní kolekci. Její značka Ivy Park se již počtvrté spojila se sportovní ikonou Adidas Originals – a jejich spolupráce opět nezklamala. Kolekce nese tematický název Rodeo, protože jsou jednotlivé kousky inspirované divokým západem.

Přečtěte si také

Asijská specialita, která dobyla svět: Jak si jarní závitky připravíte doma, už pro ně nepůjdete do bistra

Sportovní styl s pořádnou dávkou sexappealu

Beyoncé už dávno není jen známou zpěvačkou, dnes už je i zdatnou módní návrhářkou. Nejnovější kolekce její značky Ivy Park vznikla opět ve spolupráci se sportovním gigantem Adidas Originals. Tentokrát její módní kousky obsahují prvky divokého západu a celkově oslavují americkou kulturu.

Celá kolekce je ve sportovním stylu, ale nenechte se zmást – je taky pořádně sexy. Celkem zpěvačka vytvořila 58 stylů oblečení, 5 stylů obuvi a 13 doplňků – klobouky, kšiltovky atd.

Kousky pro ženy všech tvarů a velikostí

Beyoncé si při tvorbě nových kolekcí pokaždé zakládá na tom, aby byly dostupné pro každého – jak pro štíhlé ženy, tak i pro ženy plnějších tvarů. Svoje slovo dodržela i tentokrát a nejnovější kousky z její dílny si můžete pořídit i ve velikosti 4XL.

Zpěvačka si pohrála také s materiály. Těšit se můžete na trendy tmavou džínovinu, která dokonale obtáhne vaši siluetu. Radost si můžete udělat také těžkým francouzským flanelem, který krásně zahřeje, a zároveň udělá parádu. Střihově vsadila Beyoncé na zvonové džíny, džínový overal, pohodlnou teplákovou soupravu, sportovní legíny a mnoho dalšího.

A jak jsou na tom jednotlivé kousky cenově? Pokud jste očekávali extrémně vysoké ceny, nejspíš budete příjemně překvapeni.

Adidas

Které další celebrity propojily své jméno se slavnou značkou?

Beyoncé se se svou značkou Ivy Park zvládla vyšplhat pořádně vysoko. Jí navržené kousky se prodávají a mají popularitu – ale co konkurence? Zpěvačka není jediná, která se rozhodla prozkoumat módní průmysl.

Rihanna a Puma

  • Zpěvačka Rihanna je pro Beyoncé celkem silnou konkurentkou. Už několik let spolupracuje se sportovní značkou Puma, se kterou již vytvořila několik kolekcí, a to od topů až po boty. Zpěvačka dokonce získala cenu za nejlepší obuv roku 2016 – šlo o tenisky z dílny Puma, konkrétně typ Creeper.
  • Mimo to si barbadoská kráska tyká i s kosmetickým průmyslem – její kosmetická značka Fenty Beauty, která je k dostání v prodejnách Sephora, patří mezi nejprodávanější na světě.

Jennifer Lopez a Guess

  • I latinská sexbomba, zpěvačka Jennifer Lopez, si přičichla k módnímu odvětví. Od roku 2018 spolupracuje se světoznámou značkou Guess. Objevuje se na titulkách časopisů, na billboardech a také na fotkách přímo v prodejnách.