Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Lidl zaplavily dlouho očekávané Stikeez! Jak postavičky získat a do kdy se dají sbírat?

Lidl

V obchodech opět probíhá oblíbené sbírání bodů. V Lidlu se začaly sbírat dlouho očekávané postavičky z populární edice Stikeez, v Albertu máte poslední šanci získat velikonoční edice Lega a Rossmann vsadil na dámské kosmetické taštičky za výhodnější ceny. V našem článku jsme pro vás přehledně sepsali, co se kde sbírá i do kdy jednotlivé akce platí a jaká jsou jejich pravidla. 

Přečtěte si také

Bazalka z obchodu vám vždycky uschne? Vyzkoušejte radu z TikToku a mějte nekonečnou zásobu

Stikeez z Lidlu

V pondělí 8. března spustil Lidl svou populární sběratelskou akci s postavičkami Stikeez, které mají tentokrát podobu čerstvých potravin, mezi kterými nechybí veselé ovoce a zelenina, mléčné výrobky, pečivo a další.

Lákadlem je také originální sběratelské album, které má tvar otevírací lednice a postavičky je do něj možné ukládat. Rodiče tak mohou své děti zábavnou formou učit, které potraviny do lednice patří a jak s nimi nakládat. 

Stikeez, včetně pytlíčku a sběratelského alba, je nyní možné získat pouze zdarma k nákupu. Kolekce obsahuje celkem 24 postaviček. Jednu obdržíte za každých utracených 300 Kč v kamenné prodejně Lidl. Za nákup nad 1 500 Kč je potom možné na pokladně dostat sběratelský pytlík nebo album ve tvaru lednice. Akce trvá do neděle 4. dubna, nebo do vydání zásob. 

Lidl / Facebook

Velikonoční LEGO v Albertu

Nezmeškejte také poslední šanci získat v prodejnách Albert stavebnice LEGO. Za každých utracených 200 Kč získáte 1 bod do sběratelské kartičky, kterou obdržíte na pokladně – 2 body v ní dostanete již předtištěné jako dárek. 10 bodů pak můžete proměnit ve slevu až 70 % na stavebnice LEGO (stačí vám tedy nasbírat pouze 8 bodů). Body lze získat a uplatnit do 16. 3. 2021 (včetně), nebo do vydání zásob.

  • V nabídce najdete jak originální velikonoční stavebnice LEGO – kudrnatého beránka nebo jarní kuřátko (za 10 bodů získáte slevu 62 % a doplatíte pouze 99,99 Kč, plná cena stavebnice bez bodů je 259 Kč),
  • tak oblíbené ministavebnice LEGO mnoha druhů (za 10 bodů získáte slevu 70 % a doplatíte pouze 29,99 Kč, plná cena ministavebnice bez bodů je 99Kč).
  • U každého balení stavebnice děti navíc najdou papírové omalovánky ve tvaru žlutých vajíček, které mohou vystřihnout, vybarvit, slepit k sobě a vyrobit si tak veselou velikonoční dekoraci. 
Jděte slevám v Albertu naproti

Snídaňové sety od známých značek

Ještě do 16. 3. 2021 je v Albertu možné vyměnit nasbírané body také za značkové produkty Tefal, Khala a Guzzini pro stylové stolování a snídání. V nabídce najdete kuchyňské přístroje, cestovní hrnky, šálky a jiné stolní nádobí. Pravidla jsou stejná – za každých 200 utracených korun získáte 1 bod, k uplatnění slevy je potřeba 10 bodů, ale 2 body jsou na sběratelské kartičce již předtištěné. Za každých 10 bodů je možné získat na zboží zahrnuté do sběratelské akce slevu až 90 %.

Rossmann

Kosmetické taštičky v Rossmannu

Rossmann tentokrát zaměřil svou akci se sbíráním bodů na ženy a všechny malé parádnice. V rámci členství věrnostního klubu Rossmann Club lze získat kosmetické taštičky za výhodnější cenu. Při nasbírání 20 bodů doplatíte 149 Kč, při nasbírání 40 bodů pouze 49,90 Kč (taštičky lze zakoupit i bez bodů za plnou cenu 249 Kč).

Můžete vybírat hned z několika variant – v nabídce najdete velké rozkládací kosmetické taštičky, elegantních sady obsahující různé velikosti i sady pro malé slečny s motivem kočičky nebo prasátka. Body je možné sbírat a uplatňovat ve všech prodejnách Rossmann až do 25. 5. 2021.