Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Předplacené karty Netflix se budou prodávat před Vánoci v Billa, Penny i Kauflandu

Canva

Předplacené karty Netflix, které umožní používat službu bez použití platební karty, se prodávají již dnes v prodejnách Billa za 400, 1 000 nebo 4 000 korun. Nově je bude před Vánoci nabízet i Kaufland, Penny nebo dm drogerie. Provozovatelé si od karet slibují, že bude službu používat víc lidí. 

Přečtěte si také

Avokádo: Zelené zlato s temnou stránkou

Co je to Netflix?

Zábavní streamovací služba, která má přes 195 milionů předplatitelů, funguje ve více než 190 zemích světa. Služba nabízí možnost přehrát nekonečné množství seriálů a filmů v různých jazycích s možností zapnutí titulků pro danou zemi. U nás je dostupná zhruba 4 roky a v nabídce má i několik desítek českých filmů. 

Jak funguje předplatné Netflix?

Pokud chcete sledovat filmy a seriály na Netflixu, můžete si službu bezplatně vyzkoušet na 30 dní. Nezbytné je založení klientského účtu s podmínkou mít v něm zavedenou platnou platební kartu. Služba je založena na předplatném a funguje kompletně bez reklam. Měsíčně vás vyjde Netflix od 199 Kč. 

Sleva na iPhone 22 % se bude hodit

Tip: Sledovat můžete Netflix i na mobilních telefonech nebo tabletech. Při výběru tarifu si lze vybrat i možnost, kolik účtů s tím hlavním uživatelským spárujete.

Canva

Kde koupit předplacenou kartu Netflix?

Před Vánocemi přišel provozovatel služby s oznámením, že rozšiřuje prodejní místa, kde budou k dostání předplacené karty. Karty je možné koupit v hodnotách 400, 1 000 nebo 4 000 Kč v prodejnách Billa nebo trafikách sítě Geco. Již během pár dní se však rozšíří prodejní místa o další po celém Česku. Koupit si tak předplacenou kartu Netflix budete moct i v Kauflandu, Penny marketu, Pepco, Expert či prodejnách drogerií dm. 

Karta, kterou v obchodech koupíte, má šestnáctimístný PIN, který je potřeba zadat na webu služby. Při prvním přihlášení s kódem je třeba si na Netflixu založit nový účet, kam místo platebních údajů zadáte PIN kód z karty.

Jestliže již účet na Netflixu máte, můžete i tak kód do svého účtu přidat – kredity z předplacené karty mají pak přednost před uloženou platební kartou. Všechny poukazy je možné využít k nákupu libovolné varianty předplatného. Výhodou je, že k jednomu účtu lze přidat i několik kódů a kredit si tak navýšíte dle vašich potřeb.