Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

Stáhněte si mobilní aplikaci Kupi.cz a vyzkoušejte chytrého pomocníka, který vám pomůže s každodenními nákupy.

McDonald's začal prodávat koberec, který vypadá jako oblíbený sendvič

Canva

Že jste si zamilovali křupavé sendviče od McDonald's? Pak si možná zamilujete i koberečky ve tvaru sendvičů, které řetězec vytvořil ve spolupráci s umělkyní Madeline Ronzoni, která vyrábí koberce ve tvaru všeho možného, třeba basketbalových bot nebo zmíněných sendvičů z limitované edice.

Přečtěte si také

Vynikající rychlé těstoviny s pečenou fetou a cherry rajčaty uvaříte za 5 minut!

Trio koberečků inspirovaných sendviči

Ze spolupráce řetězce McDonald's a umělkyně Madeline Ronzoni, kterou na TikToku sleduje více než 600 000 fanoušků, vznikly hned tři koberce inspirované třemi sendviči z nabídky McDonald's.

Inspirací pro ně se stal konkrétně McDonald's Crispy Chicken Sandwich, Spicy Crispy Chicken Sandwich s pikantní pepřovou omáčkou a Spicy Deluxe Crispy Chicken Sandwich, který je kromě pikantní pepřové omáčky ochucený také hlávkovým salátem a rajčaty.

Jedinečný koberec se prodává za 65 dolarů

Koberce jsou od 3. do 24. dubna 2022 vydávané v omezených sériích každou neděli. Jsou dostupné na stránkách goldenarchesunlimited.com, jejich cena je 65 dolarů a doba dodání je zhruba čtyři měsíce.

Golden Arches Unlimited

Další merch řetězce McDonald's

Řetězec McDonald's kromě povedených koberečků na výše uvedených stránkách nabízí i další reklamní předměty. Milovníci hamburgerů, hranolek nebo třeba zmrzlin McDonald's si mohou udělat radost například tričkem, ponožkami, kšiltovkou, rukavicemi, kloboukem, taškou nebo dekou.

Dali byste si hamburger?

Reklamní předměty nabízejí i další řetězce

McDonald's není ani zdaleka jediným řetězcem, který kromě jídla a nápojů nabízí reklamní předměty. Svůj merch nabízí například také značka Starbucks, u které si můžete vybrat třeba jeden z mnoha hrnků s logem nebo nápisem značky. Batohy, mikiny nebo kšiltovky s logem nabízí zase řetězec Burger King. Řetězec KFC si pro své fanoušky připravil originální mikiny, trička, kraťasy, pantofle, klobouky, hrníčky, kšiltovky, šály a otvíráky.

Canva

Vše potřebné na přípravu hamburgerů a sendvičů za akční ceny

Dostali jste po přečtení článku chuť na hamburger s hranolky nebo chutný sendvič? Pokud si chcete něco dobrého připravit doma, rozhodně se vyplatí sledovat akční nabídky, díky kterým pořídíte hranolky, bulky na burger nebo třeba mleté hovězí maso za skvělé ceny. Jak zjistit, v jakém obchodě potřebné ingredience pořídíte nejvýhodněji? Akční nabídky za vás sleduje nákupní rádce Kupi.cz.

Pořídili byste si domů kobereček ve tvaru sendviče McDonald's?