Registrace Kaufland Card – přehledný návod

Telefon a věrnostní karta Kauflandu. Kaufland / Kupi

Chcete si pořídit vlastní věrnostní kartu Kaufland Card, ale nevíte jak na to? Poradíme vám, jak ušetřit čas a starosti při její aktivaci. Díky našemu návodu jednoduše zvládnete celý registrační proces za 5–10 minut.

Přečtěte si také

Veterináři nařídili stažení šunky s nebezpečnou bakterií. Prodávalo ji Tesco a Globus

V minulém článku jsme vás informovali o tom, že Kaufland už i v Česku spouští svůj věrnostní program – Kaufland Card. Obchodní řetězec se rozhodl jej velkolepě propagovat a pro své zákazníky připravil několik speciálních akcí, ve kterých je podmínkou mít vlastní věrnostní kartu Kaufland Card. To je také důvodem, proč je o registraci do věrnostního programu tak velký zájem, díky čemuž na mnoha prodejnách můžete být svědky dlouhých front na informacích. Proto jsme se rozhodli sepsat návod na registraci vaší Kaufland Card krok za krokem.

Další články o Kaufland card

Plastová věrnostní karta Kaufland Card

Stejně jako jiné obchody i Kaufland nabízí plastovou věrnostní kartičku, kterou si můžete dát do peněženky a využívat výhodných akcí v letácích Kaufland. S kartou však můžete sbírat i věrnostní body, za které budete moci čerpat odměny nebo výhodněji nakupovat. Pro sbírání bodů je však nutné být plnohodnotným členem programu, což obsahuje dokončení registrace na prodejně, internetu nebo v mobilní aplikaci.

Úplně na začátek potřebujete plastovou věrnostní kartu, kterou získáte na kterékoliv prodejně obchodního řetězce. Na informacích se obraťte na personál a zažádejte o Kaufland Card. Plastovou kartu ihned obdržíte a můžete ji zařadit mezi další věrnostní karty v peněžence (nebo se podívejte na náš Tip, jak místo v peněžence ušetřit a mít kartu vždy při ruce). To je ale teprve začátek. Abyste byli plnohodnotnými členy klubu, je nutné se zaregistrovat. Učinit tak můžete právě na informacích prodejny nebo v pohodlí domova přes internet. Jelikož je o kartu obrovský zájem, může se vám stát, že na informacích bude řada. Proto vám doporučujeme, abyste si ji pouze vyzvedli a registraci dokončili doma.

Registrace přes internet

Plastovou kartičku bude nutné spárovat s vaším účtem. Bez propojení nesbíráte body, které můžete později vyměnit za kupóny nebo další odměny. Před samotnou registrací si připravte:

  • plastovou kartu, kterou jste si vyzvedli na pobočce
  • mobilní telefon
  • e-mailovou adresu (nepovinné)
  • cca 10 minut vašeho času

Nyní otevřete registraci do věrnostního programu Kaufland Card kliknutím na tento odkaz: https://muj.kaufland.cz/prihlaseni/registrace.html

Objevíte se přímo na stránkách registrace do věrnostního programu a my vás krok za krokem provedeme úspěšnou registrací a aktivací vaší Kaufland Card.

1. krok: Číslo věrnostní karty

Do prvního pole zadejte číslo karty, které naleznete na zadní straně. Jedná se o dlouhý kód v bílém rámečku, který začíná číslem 6002010.

Registrace do věrnostního programu Kaufland Card. Kaufland / Kupi

2. krok: Telefonní číslo

Do dalšího pole vyplňte své telefonní číslo. Zadává se bez předvolby státu, bez mezer a musí mít přesně 9 číslic. Pak klikněte na tlačítko „Odeslat kód SMS“, které je umístěno vedle. Na vámi zadaný mobilní telefon dorazí SMS zpráva, ze které je nutné opsat registrační kód. Proto mějte telefon stále při sobě a zkontrolujte, že máte dobrý signál.

Po úspěšném zadání kódu z SMS zprávy si zvolte, zda chcete, aby vám na telefon chodily SMS zprávy o nabídkách a výhodách Kaufland Card. Kliknutím do kolečka zvolíte vámi preferovanou možnost.

Formulář pro registraci do Kaufland Card Kaufland / Kupi

3. krok: E-mailová adresa

Zde můžete, ale nemusíte zadat svoji e-mailovou adresu. Pokud ji uvedete, můžete zvolit, zda chcete, aby vám na ni chodily informace o nabídkách a výhodách Kaufland Card.

Formulář pro registraci do Kaufland Card Kaufland / Kupi

4. krok: Osobní údaje

Vyplňte své osobní údaje. Všechny položky jsou povinné (až na akademický titul, pokud nemáte), proto dávejte pozor, abyste na některou z nich nezapomněli. Na konci tohoto formuláře opět rozhodnete, zda chcete, aby vám chodily informace o nabídkách a výhodách Kaufland Card poštou. Nemusíte mít strach zatrhnout možnost, že nemáte zájem. O vaše oblíbené akční letáky nepřijdete!

Formulář pro registraci do Kaufland Card Kaufland / Kupi

Dokončení registrace

V předposledním bodě můžete zvolit, zda chcete, aby společnost Kaufland zkoumala vaše nákupy a na základě toho, jak nakupujete, vám zasílala nabídky.

V posledním bodě nemusíte už na nic klikat, ale o to důležitější je, abyste ho pozorně četli. Naleznete zde odkazy na Zásady ochrany vašich osobních údajů a také Podmínky použití věrnostního programu. Pokud se vším souhlasíte, stačí už jen kliknout na tlačítko „Registrovat“ a stanete se právoplatnými členy věrnostního programu Kaufland Card.

Vyzkoušejte mobilní aplikaci Kaufland

Pokud jste vyznavači mobilních aplikací a bez telefonu se nehnete ani na krok, můžete vyzkoušet mobilní aplikaci Kaufland, kde na vás čekají další speciální nabídky. Pokud jste názoru, že mnoho karet v peněžence (nebo aplikací v telefonu) škodí, vyzkoušejte appku Kupi.cz. Budete mít věrnostní karty všech obchodů na jednom místě, i když nebudete připojení k internetu a nemusíte si zahlcovat telefon aplikacemi každého z obchodních řetězců. Jako bonus můžete pohodlně prohlížet akční letáky, sledovat akce na vámi oblíbené produkty a zajisté využijete i chytrý nákupní seznam.

Více se dozvíte v našich dalších článcích:

  • Mobilní aplikace Kaufland Card (připravujeme)
  • Chytrý nákupní rádce, který vám pomůže s vašimi nákupy (připravujeme)