Božská mana jako strava budoucnosti. Už jste ji vyzkoušeli?

Proteinový drink ve sklenici. bhofack2 / Canva

Česká alternativa plnohodnotného pokrmu Mana dokáže osvěžit běžný jídelníček – nebo jej dokonce nahradit. Tekutá strava totiž obsahuje živiny, vitamíny a minerály, které tělo potřebuje pro správné fungování. Spěcháte a nemáte čas připravit si svačinku? Sáhněte po Maně – nápoj vás rychle zasytí, a to bez pocitu plnosti, únavy či nadýmání. V některých případech dokonce pomůže i s hubnutím.

Přečtěte si také

Rozvoz nákupů je na vzestupu. Rohlík.cz je ziskový již ve třech zemích, Košík.cz nechává výběr slev na zákaznících

Tekuté jídlo Mana je k dostání v podobě nápoje nebo prášku, který stačí smíchat s vodou. Podle výrobce tento nápoj obsahuje látky nezbytné pro zdraví člověka – a tak má dobrý vliv na imunitu, metabolismus, stav pokožky nebo třeba zrak. Unikátní strava budoucnosti však postrádá to, co z lidí dělá gurmány – chybí chuť, vůně jídla i barvy, které potravě dodávají šmrnc.

Pro koho je Mana určena?

Stravu budoucnosti si můžete dopřát tehdy, když nestíháte, pokud chcete zhubnout nebo změnit jídelníček. Nahradí snídani, oběd, večeři, případně hned všechna denní jídla. Neobsahuje žádné škodliviny, škoda jen, že výrobci použili sladidlo maltodextrin. Nápoj je k dostání neochucený nebo s příchutěmi. Výhodou pro někoho může být možnost rozmixovat jej s ovocem pro doladění chuti, ne každému však sladké jídlo chutná.

Žena drží zelené smoothie v plastovém kelímku Maridav / Canva

Jak se po Maně cítíte?

Konzumace Many příjemně zasytí, po obědě vás však nečeká typická únava nebo pocit tíživé plnosti. Naopak, cítíte se příjemně vitální a plní energie. Na rozdíl od svačinek, jako jsou například mixované čerstvé ovocné a zeleninové nápoje Ugo, Mana obsahuje skutečně vše, co tělo v daný den potřebuje přijmout. Kromě toho právě z cukrů, které obsahuje ovoce, může rychle přijít opačný efekt nasycení: pocit hladu. V obou případech doporučujeme jediné – vyzkoušet, co vám a vašemu tělu vyhovuje a řídit se jednoduchým heslem: nic se nemá přehánět.

Tip: Milujete cestování? Vaše příští kempování na divoko může doplnit právě Mana. Prášek stačí smíchat s vodou a svačina či oběd jsou na cestě.