Tipy na dárky pro ženy: S námi se nespletete, ať už je kreativní nebo gurmánka

Žena drží dárek před stromečkem PH888 / Shutterstock.com

Chcete jí udělat radost? Vyberte ten pravý dárek, který jí rozzáří oči a zvedne koutky k nádhernému úsměvu. Čas předvánoční inspirace je tu – přinášíme další tipy, tentokrát na neotřelé dárky pro ženy. Zabodujte na letošní Vánoce!

Přečtěte si také

Už žádné rostlinné steaky nebo karbanátky. Francie zakázala „masné“ označování bezmasých výrobků

Kosmetické dárky

Miluje make-up a vše kolem? Kosmetika potěší téměř každou ženu. Pokud víte, že se velmi ráda líčí a patří to mezi její vášně, není nic jednoduššího než zabodovat s kosmetickými pomůckami nebo dekorativní kosmetikou. Nabízí se také vizážistický workshop nebo kurz líčení. Kdybyste se chtěli opravdu blýsknout, zjistěte, co používají její oblíbené influencerky.

  • Tip: Každou ženu potěší splněný sen v podobě toaletního stolku se zrcadlem a zásuvkami... jako pro princezny! Seženete je například v akci ve Sconto nábytek. Mají různé druhy ve dvou provedeních – pořídíte je za 4 599 a za 4 499 Kč.

Nikdy však neurazíte stylovou dárkovou sadou. Velký výběr mají v dm drogeriích, jako například Balea dárková sada Dream a little dream. Tato dárková sada obsahuje 200ml sprchový gel, tělové mléko 200 ml a krém na ruce. Pečující veganské složení produktů v tomto setu hydratuje pokožku a potěší smysly harmonizující vůní levandule (dostupné online na www.dm.cz za 139,00 Kč).

Kosmetický balíček Balea dárková sada Dream a little dream dm drogerie

Dárkový box svěží péče s vůní ovoce

Šťavnatá, svěží, voňavá - taková bude pokožka a pleť toho, komu věnujete tento dárkový box Nivea svěží péče s vůní ovoce. Sprchový gel pokožku vyživí a zanechá hebkou, antiperspirant se postará o ochranu před potem a textilní maska s koenzymem Q10 dodá pleti energii a redukuje vrásky (Nivea, cena od 379,90 Kč).

Dárkový box Nivea Nivea

Zážitkové dárky

Má vaše partnerka, manželka či kamarádka dobrodružné srdce? Pak se přímo nabízí vybrat dobrodružný dárek. Zapomeňte na nudu, tuhle odvážnou dámu překvapíte jedině dalším dobrodružstvím, do kterého se ráda vrhá po hlavě.

Právě proto můžete vybírat mezi zážitky namísto fyzických dárků. Letenky na sever, kurz horolezectví nebo snad víkend přežití? Potěšte její divoké srdce, zaměřte se na její koníčky a sny. Dopřejte jí to, co nečeká. Máte kuráž jít do toho s ní?

Kreativní dárky pro ženy

Ženy milují tvoření. A pokud k nim patří i ta, kterou chcete obdarovat, máte další báječné adepty na nejlepší vánoční dárek. Úžasné malovací sady přímo křičí, že chtějí k ní pod stromeček. Vybírat lze také z antistresových omalovánek, workshopů krasopsaní či šicích strojů.

Velmi oblíbeným dárkem je také kreativní plánovací diář

Můj diář Tchibo nabízí přehled týdnů a měsíců na rok 2023 a orientační kalendář na rok 2023 a 2024. Opět v něm najdete inspirativní a motivační tipy a přehled portfolia produktů Tchibo. Nechybí ani oblíbené nákupní seznamy nebo rodinný či dětský rozvrh. Uvnitř navíc najde slevové kupony na spotřební zboží, které lze uplatnit ve vybraných týdnech během celého roku (Tchibo od 449 Kč).

Tchibo

Co koupit sportovkyni jako dárek?

Dárek pro sportovkyni? Jednoduché. Stačí sledovat akční nabídky obchodů se sportovním zbožím. Kvalitní sportovní sluchátka, chytré hodinky, sportovní čelenka nebo vstupenka na její oblíbený závod? Zaručeně potěší! Podobnou radost vytvoří také permanentka do fitka, na bazén či na jógu. Radost z pohybu? K nezaplacení!

Tip: Koloběžková mánie začne, jakmile zima skončí!

Svou ženu tak můžete překvapit pod stromečkem koloběžkou a radost z dárku bude mít po celý rok. Elektrická koloběžka SENCOR SCOOTER TWO LONG RANGE je právě teď v akci v prodejnách PLANEO elektro za báječných 10 989 Kč. Díky komfortnímu odpružení a dojezdem až 45 km patří tato koloběžka mezi jedny z nejlepších.

Elektrická koloběžka SENCOR SENCOR

Knižní dárky pro knihomolky

Toužíte obdarovat vášnivou čtenářku? Směle do toho – vsaďte na knihy či jejich audio podobu. Aby se vám však nestalo, že darujete knihu, kterou už četla, vyberte třeba dárkový poukaz nebo originální čtečku knih, díky které bude moci mít všechny své oblíbené kousky při ruce.

Jaký dárek koupit nadšené kuchařce?

Vaří, kuchtí, peče nebo prostě jen miluje jídlo všeho druhu? Kromě kurzu vaření jsou ideální moderní kuchařky, kuchyňské náčiní nebo poukaz na několikachodovou degustaci pokrmů v luxusní restauraci. Nešetřete, láska přece prochází žaludkem. Tak krásné Vánoce, přátelé!