Tesco spouští Online Club: Rozdává slevu 540 Kč na nákupy a garantuje dopravu zdarma

Muž předává ženě Tesco bedýnky plné jídla TESCO ČR

Řetězec po zkušebním období naplno spouští svůj Online Club, který zaregistrovaným členům přináší celou řadu výhod vztahujících se na online nákupy se službou iTesco. Prodejce láká nejen na doručování nákupů domů zcela zdarma, ale také rozdává dvojnásobek Clubcard bodů a až 540 korun zpět na nákupy. Jaké výhody Tesco Online Club přináší a jaké podobné služby již na trhu existují?

Přečtěte si také

Chybí vám zákusky z IKEA? Tradiční švédský mandlový dort si můžete upéct i doma

Výhody pro věrné online zákazníky Tesco

Tesco Online Club je členskou službou, která využívá populárního systému předplatného nejrůznějších zákaznických benefitů, z nichž nejatraktivnější je především doprava zdarma na všechny objednávky i výhodnější sbírání věrnostních bodů.

Do klubu se lze zaregistrovat zaplacením členského poplatku, který činí 499 Kč na 3 měsíce nebo 899 Kč na 6 měsíců. Služba se proto vyplatí všem, kteří často objednávají potraviny online a chtějí především z dlouhodobého hlediska ušetřit na dopravném.

  • Příklad: Obvyklá cena za doručení nákupu domů se službou iTesco se pohybuje kolem 69–89 Kč, u čtvrtletního členství se vám tak částka může vrátit již s pátým nebo šestým nákupem.
Muž dává do auta Tesco bedýnku s potravinami, sleduje jej žena s chlapcem TESCO ČR

Do půlky června získáte 540 Kč v e-kuponech

Všichni noví členové, kteří se stihnou zaregistrovat do Tesco Online Clubu do 17. června, aktuálně získají tři e-kupony v hodnotě 180 Kč (celkem tedy 540 Kč), které mohou jako slevové kódy využít až na tři své následující online objednávky, a to až do konce srpna.

„Abychom pomohli zákazníků co nejvíce ušetřit, přinášíme i v rámci služby Tesco Online nákupy Clubcard ceny, Nízké ceny zaručeny i 1 000 zlevněných produktů napříč sortimentem. Neustále se snažíme vylepšovat naše služby a věříme, že zákazníci uvítají nové atraktivní benefity Tesco Online Clubu, mezi které patří doručení zdarma a až 540 Kč zpět,“ přiblížil provozní ředitel Tesco pro ČR Patrik Dojčinovič.

Udělejte radost svým dětem

Jaké benefity Tesco Online Club nabízí?

  • Doručení všech objednávek je bez poplatku. Všichni členové mají zdarma dopravu až ke dveřím i službu Klikni+Vyzvedni. A to i ve stejný den od objednání.
  • Dvojnásobek Clubcard bodů pro nové členy každé dva týdny po dobu prvních 3 měsíců členství, což znamená i více slevových kuponů na příští nákupy.
  • Možnost rezervace doručovacích slotů až 4 týdny předem.
Muž předává ženě papírovou tašku s potravinami giggsy25 / Shutterstock.com

Předplatná členství se stávají populárnějšími

S rostoucím množstvím online dopravců a kurýrů na trhu roste i nabídka obdobných členských předplatných s dopravou zdarma na všechny objednávky a řadou dalších výhod. Již delší dobu je například nabízí internetový supermarket Rohlík.cz se svým klubem Premium (měsíčně vychází od 199 Kč), Alza se službou AlzaPlus (měsíční poplatek od 25 Kč), kurýrní služba dovážející jídlo z restaurací a obchodů Wolt+ (měsíční poplatek činí 99 Kč) nebo nově i Foodora PRO (předplatné již od 49 Kč za měsíc). Obdobně jako u Tesco Online Clubu se takové služby vyplatí především těm zákazníkům, kteří jídlo a potraviny objednávají po internetu častěji a členský poplatek se jim zvládne na dopravě zdarma a dalších slevách vrátit již po pár objednávkách.

Naproti tomu například služba Albert Domů Zdarma nabízí automaticky dopravu bez poplatků s doručením od druhého dne všem zákazníkům a na všechny objednávky, stejně tak nově spuštěný e-shop Billa zajišťuje všem dopravu zdarma každý den po Praze, Brně a blízkém okolí.

Tip: Všechny akční letáky řetězců najdete na stránkách nákupního rádce Kupi.cz.