Tesco na Velikonoce přináší ceny jako malované

Obchod Tesco D K Grove / Shutterstock.com

Již brzy přivítáme Velikonoce, období tradic i chvíle oslav a veselí. Vše, co k těmto svátkům potřebujete, najdete v té nejlepší kvalitě v obchodech Tesco.

Přečtěte si také

Jak se zbavit bradavice? Než podstoupíte zákrok, zkuste přípravky z lékárny a babské rady

Tesco láká na bohatou nabídku

Zima se pomalu loučí a ve vzduchu je cítit příchod jara. K Velikonocům neodmyslitelně patří i dobré i jídlo a pití. Tradiční je například nádivka z uzeného masa, pečený mazanec nebo sladký beránek.

V pekárnách sítě Tesco mohou zákaznicí zakoupit tradiční velikonoční máslový mazanec s rozinkami a sypaný mandlemi z prémiového máslové těsta. Obchodník sezónně rozšiřuje nabídku delikates v sortimentu sýrů nebo uzenin. Dospělí koledníci pak jistě ocení kvalitní vína za výhodnou cenu od českých i zahraničních vinařů značky Tesco Finest.

K oživení šatníku se mohou nejen dámy inspirovat svěžími jarními kousky z kolekce F&F pro celou rodinu. Atmosféru Velikonoc dokreslí i dřevěný zajíc z širokého sortimentu tematických dekorací. Tesco pro jarní a letní sezónu dále rozšiřuje nabídku produktů v oblasti vybavení a péče o zahradu.

Ať máte co nabídnout velikonočním návštěvám

Díky Clubcard nakoupí zákazníci výhodně

„Letošní Velikonoce přinášíme naším zákazníkům ty nejvýhodnější nákupy v podobě Clubcard cen. V aplikaci Clubcard zákazníci nově najdou kromě standardních slevových kuponů i speciální kódy, které umožní nakoupit základní položky každý týden ještě výhodněji,“ prozradila marketingová ředitelka společnosti Tesco ČR Zuzana Grinčová.

S cílem pomoci zákazníkům ještě více ušetřit pokračuje obchodník i v programu Nízké ceny zaručeny, kdy monitoruje a srovnává na trhu stovky cen. Nejčastěji jde o nakupované produkty z oblasti potravin, drogerie či výrobků péče o děti.

Kdy budou mít obchody otevřeno?

Na Velký pátek 7. dubna zůstanou všechny obchody Tesco otevřené, bude tak možné si pohodlně nakoupit na prodloužený velikonoční víkend. O svátečním víkendu budou mít obchody běžnou otevírací dobu, pouze nonstop hypermarkety budou mít v neděli zkrácený provoz do 23:00 hodin.

Pro bezstarostné nakupování bez zbytečného shonu Tesco nabízí službu Tesco Online nákupy, kdy kurýři dovezou velikonoční nákup až ke dveřím.