Díky bodům z nákupů nyní výhodně vybavíte celou svou kuchyni. Proč se vyplatí je sbírat?

Mladý pár držící kuchyňské spotřebiče PH888 / Shutterstock.com

Udělejte si během pošmourných únorových dnů radost výhodnými nákupy. Řetězce opět spustily akce, při kterých můžete sbírat body a měnit je za úžasné slevy na nejrůznější vybavení do domácnosti. Ve hře je tentokrát profi nádobí značky Masterchef i nádobí prověřené značky Berlinger Haus, nebo český křišťál z dílny Crystal Bohemia. Jaká jsou pravidla jednotlivých akcí?

Přečtěte si také

Čaj, mast nebo sirup z šeříku pomáhají při bolestech hlavy, stresu i špatném zažívání

Billa: prémiové nádobí značky MasterChef

Vařte i doma jako profesionálové ze známé televizní soutěže. S prémiovým a kvalitně zpracovaným nádobím značky Masterchef vám v kuchyni půjde vše jako po másle.

Ať už jde o hrnec či wok pánev s poklicí, rendlík, napařovací kastrol, nepřilnavé pánve, mísu na mixování nebo box do ledničky, s nasbíranými body koupíte výrobky až o 73 % levněji.

Co nakoupit v Bille?

Pravidla akce v Bille:

  • Za každých 250 Kč utracených v prodejnách BILLA získáte u pokladny 1 nálepku.
  • Nižší cenu získáte již za 10 nasbíraných samolepek, pro uplatnění maximální slevy je nutné nasbírat bodů 20.
  • Kampaň trvá od 18. 1. do 4. 4. 2023, body ovšem uplatníte až do 11. 4. 2023 nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách.
https://www.billa.cz/masterchef BILLA ČR

Albert: křišťálové sklenice na víno i vodu od Crystal Bohemia

Zpříjemněte si své běžné domácí i slavnostní chvilky se sklenicemi z tradičního českého křišťálu v nadčasovém, minimalistickém designu. Se značkou Crystal Bohemia se můžete spolehnout na vysokou odolnost (i při mytí v myčce) a řemeslnou kvalitu.

Posbírejte celou kolekci s až 50% slevou – v nabídce najdete čtyřkusové sady sklenic na bílé i červené víno, na šampaňské, koktejly a na vodu. Každý sada vás s osmi body vyjde jen na 129 Kč.

Pro co zajít do Alberta?

Pravidla akce v Albertu

  • Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert jeden bod.
  • Samolepky lepíte do sběratelské kartičky, kde jako bonus získáte již 3 body předtištěné, nebo sbíráte digitálně v aplikaci Můj Albert, ve které jsou předvyplněné dokonce 4 body.
  • V aplikaci Můj Albert v sekci Peněženka/Body můžete také zvolit sdílení bodů a spolu s rodinou nebo kamarády sbírat rychleji.
  • Pro získání slevy potřebujete 8 bodů, za libovolnou sadu z nabídky pak zaplatíte 129 Kč. Akce trvá od 1. 2. do 21. 3. 2023 nebo do vyčerpání zásob.
https://www.albert.cz/sklo?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=prispevek_2023_02_sklo Albert ČR

Penny: profesionální nádobí a spotřebiče Berlinger Haus

I v Penny myslí na to, abyste doma vařili s tím nejlepším. Kolekce nádobí německé značky Berlinger Haus je zárukou pohodlného, profesionálního i zdravého vaření.

Odolným a vysoce kvalitním materiálem, mimořádným výkonem a řadou užitečných funkcí vás nyní ohromí pánve s odnímatelnou rukojetí, sady na pečení i hrnce s poklicí a nepřilnavým povrchem, stejně tak jako sendvičovač 3v1, elektrický gril, tyčový mixér, tlakový hrnec nebo kuchyňský robot. Ten vás například namísto obvyklých 4 599,90 Kč vyjde díky nasbíraným bodům pouze na 1 899,90 Kč.

Zaskočte na nákup do Penny

Kupte se slevou Vejce M.

Porovnat slevy

Pravidla akce v Penny:

  • Za každých 200 Kč utracených v Penny získáte 1 bod. 1 bod navíc obdržíte při koupi vybraných produktů označených v aktuálním letáku.
  • Po nasbírání 10 bodů předložíte vyplněnou kartičku na pokladně a koupíte vybraný produkt za zvýhodněnou cenu.
  • Body lze sbírat od 19. 1. do 5. 4. 2023. Uplatnit je ale můžete až do 12. 4. 2023 nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách.

Tesco

V prodejnách Tesco sice aktuálně žádné sbírání bodů neprobíhá, až do 7. února 2023 zde ale ještě můžete stihnout velký výprodej malých domácích spotřebičů. Ušetříte za vše od mixérů až po žehličky. S věrnostní kartičkou Tesco Clubcard koupíte všechny malé elektrospotřebiče se slevou až 50 %.