Stravenková karta Edenred hlásí problémy! Kdo dnes platil touto kartou, možná přišel o dvojnásobek

Loga stravenkových karet na dveřích sylv1rob1 / Shutterstock.com

Společnost Edenred se specializuje na zaměstnanecké benefity, konkrétně stravenky a poukázky na kulturu, sport či zdravotní péči. V Česku se jedná o velmi dobře zavedenou firmu, jejíž kartičku má ve své peněžence hodně zaměstnanců. Dnes společnost na svých stránkách oznámila, že zaznamenala duplicitní stržení některých plateb. Jak postupovat, když i vám odešlo ze stravenkové karty víc peněz, než mělo?

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Nenáročné pokojovky: Tyto květiny nezahubí ani nejhorší pěstitel

„Vážení uživatelé karet Edenred, aktuálně evidujeme jednotky případů duplicitně zaúčtovaných transakcí na kartách Edenred. Pokud se vás tato nepříjemnost týká, bude vám částka v nejbližších hodinách vrácena zpět na vaši kartu,“ píše společnost na svých webových stránkách a v mobilní aplikaci.

Pokud vám platba byla stržena z účtu neoprávněně, není třeba ji oznamovat telefonicky či e-mailem. Tuto nepříjemnost řeší společnost dle svých slov s nejvyšší prioritou a za vzniklé komplikace se Edenred omluvil.

Výhody Edenred karty

Registrovaní uživatelé ve věrnostním programu Edenred obdrží až 10 Kč zpět za každý druhý oběd v restauracích, ve kterých lze platit stravenkovou kartou Edenred.