Milujete Nutellu? Pak musíte vyzkoušet tento recept na nepečený cheesecake jen ze 4 ingrediencí

Pořád se hlídat prostě nejde a každý z nás občas zhřeší! Jste-li milovnicí Nutelly, pak musíte tento recept vyzkoušet. Cheesecake je jednoduchý na přípravu a zcela určitě udělá radost dětem, kterým jeden kousek stačit nebude. Ideální dezert ke kávě nebo na pohoštění pro nečekané návštěvy.

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Vyzkoušejte 4 netradiční recepty s mochyní: Zeleninový salát, salsu, steakovou omáčku či čatní

Ingredience:

Kupi.cz

Postup přípravy:

  1. Do kuchyňského foodprocesoru vložte máslo, které jste nechali povolit při pokojové teplotě a 30 g Nutelly (zbytek Nutelly budete potřebovat později). Vše zpracujte do hladké konzistence.
  2. Zvlášť rozdrťte sušenky na jemný prášek. K prášku přidejte krém z Nutelly a másla a vše důkladně pomíchejte, aby se všechny ingredience spojily, a tím vytvoříte základ na korpus dortu.
  3. Na dno formy dejte základ na korpus a vše pečlivě upěchujte (na pomoc si můžete vzít skleničku).
  4. Ve foodprocesoru vyšlehejte sýr a zbytek Nutelly (320 g) do hladkého krému.
  5. Krémem potřete sušenkový korpus a dejte na 6 hodin odpočívat do lednice.