ASKO – NÁBYTEK rozšiřuje služby, nabídne impregnaci čalouněného zboží

Pohled na vstup do prodejny ASKO, u vchodu je nápis Nábytek pro všechny ASKO

Zákazníci oblíbeného prodejce nábytku mohou využít nové doplňkové služby. Zakoupené čalouněné zboží v ASKO – NÁBYTEK bude možné pro maximální ochranu ošetřit impregnací.

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Podvodníci cílí na zákazníky obchodů i pošty. Nyní se k tomu přidaly i falešné SMS z úřadů

„Chceme zákazníkům dopřát nejenom perfektní servis, ale také co nejdelší životnost našich výrobků. Profesionální impregnace zajistí dlouhodobou ochranu potahu bez změny jeho barvy nebo odstínu. Povrch je po ošetření odolný vůči hloubkovému znečištění, odpuzuje tekutiny a zároveň zůstává stále prodyšný,“ popisuje Andrea Štěpánová, marketingová ředitelka společnosti ASKO – NÁBYTEK, pro kterou jsou kvalitní služby zákazníkům na prvním místě.

Tip: Prolistujte si všechny aktuální letáky ASKO – NÁBYTKU online na stránkách největšího nákupního rádce Kupi.cz.

ASKO – NÁBYTEK momentálně nabízí několik sedacích souprav v akci

Zákazníci budou o nové službě informováni prodejci na jednotlivých pobočkách. „Službu jsme v minulém roce v rámci pilotního projektu zavedli na vybraných prodejnách. Jelikož se osvědčila, rozhodli jsme se ji nyní nabízet na všech našich prodejních místech. Profesionální impregnace je k dispozici pro vybrané výrobky a cena, která se pohybuje od 800 Kč, zahrnuje ošetření sedáku, opěráku, soklu, područek a pohledových čalouněných zad sedacích souprav i pohovek,“ doplňuje Andrea Štěpánová.

Moderní obývací pokoj, pohovka, křeslo a stolek Canva

Německá kvalita s tradicí

Profesionální impregnaci zajišťuje ASKO – NÁBYTEK ve spolupráci s německou společností TOP CARE, odborníkem v péči o povrchy s více než dvacetiletou tradicí.

„Společnost TOP CARE pro nás byla jednoznačnou volbou. Jejich výrobky skvěle a dlouhodobě chrání potahy. Odpuzují vodu a tekutiny na bázi oleje, ale brání i znečištění od domácích zvířat. Látku ochraňují i před působením UV paprsků a postupným vyblednutím. Štít, který se na látce vytvoří, je navíc neviditelný a bez zápachu. Ošetření povrchů je také 100% hypoalergenní a bezpečné pro děti i domácí mazlíčky,“ popisuje dále Andrea Štěpánová.

V prodejnách ASKO – NÁBYTEK máte na výběr z velkého množství pohovek

Kupte se slevou Pohovka Cento.

Porovnat slevy

Možnost profesionální impregnace potahů rozšiřuje již tak rozsáhlou nabídku doplňkových služeb. Zákazníci ASKO – NÁBYTEK se mohou například:

  • při výběru zboží poradit s odbornými prodejci,
  • s realizací kuchyně si nechat pomoci od expertů v kuchyňských studiích
  • a pomoc lze využít i v případě doručení zboží. Kromě zapůjčení dodávky je k dispozici i asistence skladníků pro naložení rozměrných a těžších produktů.