Na co se teď sbírají body v obchodech? Levněji koupíte vybavení do kuchyně i udržitelné vychytávky

Tašky na tříděný odpad, ekologické sáčky na ovoce a zeleninu, filtrační konvice, dózy na potraviny Albert

Dali jste si do nového roku předsevzetí začít vařit více zdravě a kvalitně, nebo chcete být ohleduplnější k přírodě i zpracování potravin? Pak si skočte do Alberta, Billy, Penny či Kauflandu, kde se aktuálně sbírají body za nákupy. Ty můžete proměnit za zajímavé slevy na nádobí, kuchyňské spotřebiče i vše potřebné pro šetrnější přípravu, skladování a přenášení jídla i jednotlivých surovin. Jaká jsou pravidla jednotlivých akcí?

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Košík.cz mění barvu: Logo, e-shop, auta i kurýry postupně převlékne do nezaměnitelné fialové barvy

Albert

Albert se pod heslem „Šetříme přírodu s udržitelnou kolekcí“ snaží novou kampaní podpořit svou dlouhodobou iniciativu zaměřující se na ochranou přírody a s tím spojenou udržitelnost.

Jak v tiskové zprávě řetězce vysvětlil Jaroslav Anelt z oddělení marketingu obchodů Albert: „K ohleduplnosti k přírodě se snažíme motivovat i naše zákazníky. Jedním z kroků je i tato kampaň, pomocí které jim chceme pomoci žít více udržitelně a ukázat, že i maličkosti se počítají.“

V Albertu tak nyní až o 64 % levněji pořídíte například tašky na tříděný odpad, ekologické sáčky na ovoce a zeleninu, filtrační konvici, sady vzduchotěsných dóz na potraviny i obědy a svačiny, ecofriendly lahve na vodu, termosky i vybavení pro domácí kompostování. „Pro zákazníky, kteří chtějí udělat pro přírodu ještě něco víc, jsme připravili na vybraných prodejnách i domácí kompostéry,“ vysvětil Anelt.

Sbírejte body za výrobky z Albertu

Kupte se slevou Máslo Tatra.

Porovnat slevy

Pravidla akce:

  • Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert 1 bod. Nákupem partnerských produktů z aktuálních letáků lze získat extra body.
  • Samolepky můžete obdržet na pokladně a lepit do sběratelské kartičky, kde jako bonus získáte již 3 body předtištěné, nebo sbírat digitálně v aplikaci Můj Albert, ve které jsou předvyplněné dokonce 4 body.
  • Pro získání slevy na daný výrobek s nižším doplatkem potřebujete 10 bodů.
  • Akce platí ve všech hypermarketech i supermarketech Albert od 19. 1. do 15. 3. 2022 nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách. Body lze uplatnit až do 15. 3. 2022 včetně.
Udržitelné výrobky jako filtrační konvice, sáčky na ovoce a zeleninu, dózy na potraviny a lahve Albert

Penny

V Penny vaří s tím nejlepším a díky sběratelské akci můžete nyní i vy. Tak alespoň zní motto první letošní věrnostní kampaně tohoto řetězce. V ní Penny představuje zákazníkům novou kolekci nádobí Berlinger Haus. Tato německá značka klade velký důraz na používání odolných a co nejkvalitnějších materiálů a zaručuje, že potěšení přinese nejen výsledné jídlo, ale i jeho příprava. Díky nepřilnavým povrchům není při vaření potřeba používat tolik oleje, a hotové pokrmy proto mohou být zase o kapku zdravější.

V nové řadě nádobí Berlinger Haus, kterou s body koupíte až o 69 % levněji, najdete pánve a hrnce (navíc s plastovým víčkem pro praktičtější uschování zbytků jídel), wok, grilovací pánev i pánev na palačinky, pekáč s poklicí s aroma úchytkou nebo elektrický gril.

Pro co se vyplatí skočit do Penny?

Pravidla akce:

  • Za každých 200 Kč utracených v Penny získáte 1 bod.
  • Po nasbírání 10 bodů předložíte vyplněnou kartičku na pokladně a koupíte vybraný produkt se slevou až 69 %.
  • 1 bod navíc získáte při koupi vybraných produktů označených v aktuálním letáku.
  • Body lze sbírat od 20. 1. do 30. 3. 2022 nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách. Body uplatníte až do 13. 4. 2022.
Rozličné nádobí značky Berlinger Haus Penny

Billa

Doplňte doma zásoby kvalitních dóz na potraviny, které udrží čerstvost jídla a surovin doma i na cestách. Navíc se slevou až 84 %. Billa vsadila na spolupráci s tradiční značkou Tupperware, která má své nezastupitelné místo v mnoha domácnostech již více než 75 let. Výrobky Tupperware byly navrženy tak, aby sloužily celý život, nahradily jednorázové plasty a zákazníkům umožnily přispět ke zdravějšímu a udržitelnějšímu životnímu stylu.

V rámci kampaně na vás tentokrát v Bille čekají svačinové boxy různých velikostí a tvarů, dózy na potraviny, sportovní lahve, šejkry s odměrkou i misky s víčky.

Nakupte v Bille a získejte body

Pravidla akce:

  • Za každých 250 Kč utracených v prodejnách BILLA získáte u pokladny 1 nálepku.
  • Nižší cenu získáte již za 10 nasbíraných samolepek, pro uplatnění maximální slevy je nutné nasbírat bodů 20 (u pokladny poté doplatíte odpovídající částku od 69 Kč do 299 Kč a výrobek bude váš).
  • Akce platí ve všech prodejnách BILLA od 3. 1. do 15. 3. 2022 nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách. Body lze na výrobky Tupperware uplatnit až do 29. 3. 2022.
Potravinové dózy Tupperware se slevou až 84 % Billa

Kaufland

V Kauflandu ještě pár dní stihnete sbírat a uplatňovat body na spotřebiče Tefal a nádobí, které vzniklo ve spolupráci se známým kuchařem Jamiem Oliverem. Vysoce kvalitní a extra odolné nerezové nádobí oživí vaše vaření a probudí kuchaře v každém z vás. Navíc díky nepřilnavému povrchu nevyžaduje používání takového množství oleje a vaření i smažení s ním bude zdravější, a přesto stejně chutné.

Kolekce v rámci věrnostní kampaně zahrnuje výrobky Tefal, jako je rychlovarná konvice Digital, kuchyňský robot Essential Equinox, tyčový mixér Optichef, sendvičovač Break Time, horkovzdušná fritéza Easy Fry Compact nebo elektrický gril Optigrill, i hrnce a pánve značky Jamie Oliver by Tefal Home Cook.

Vyberte si akční produkty z Kauflandu

Pravidla akce:

  • Za každých 100 Kč nákupu obdržíte na pokladně 1 věrnostní bod.
  • Za nasbíraných 10 věrnostních bodů získáte produkt Tefal a Jamie Oliver by Tefal za akční cenu se slevou až 63 %, díky které můžete ušetřit i tisíce korun.
  • Body za nákupy lze sbírat do 25. 1. 2022. Uplatnit je ovšem můžete až do 8. 2. 2022, nebo do vyprodání zásob.

Tip: Pokud akci v Kauflandu nestíháte, výrobky značky Tefal aktuálně koupíte levněji i ve většině prodejen Tesco, kde na ně platí plošná sleva 25 %. Nabídka platí od 19. 1. do 1. 2. 2022 nebo do vyprodání zásob.