BAUHAUS spouští český e-shop, nabídne přes 40 000 produktů

Prodejna BAUHAUS, oddělení Barvy BAUHAUS

Síť odborných center BAUHAUS spustila 18. ledna v České republice svůj e-shop. Nově tak nabídne snadný nákup s doručením domů nebo rezervaci zboží a následný odběr ve vybraném odborném centru. Přidá se tak k dalším hobby marketům, jako jsou OBI nebo Hornbach, které e-shopy provozují již delší dobu.

Přečtěte si také

Recept na rychlé vafle, které jsou hotové za pár minut a báječně chutnají!

„Zprovoznění e-shopu je pro nás důležitý krok vpřed. Již delší dobu jsme vnímali, že je potřeba tento prodejní kanál zákazníkům poskytnout. Cílem je umožnit zákazníkům ještě pohodlnější nákup, ať už online, nebo v kamenné prodejně. Perfektní servis je pro nás prioritou,“ říká Václav Ptáčník, vedoucí oddělení E-business ve společnosti BAUHAUS.

V České republice je BAUHAUS online od roku 2020, na webu zákazníci v současné době najdou více než 40 000 produktů s podrobným popisem a informací o dostupnosti v jednotlivých odborných centrech.

V prodejnách BAUHAUS si se slevou pořiďte třeba interiérové dveře

Nově spuštěný e-shop bude kromě těchto produktů postupně doplňován o další položky a nabídne ještě rozsáhlejší sortiment zboží, včetně vlastních značek, jako jsou například Swingcolor, Gardol nebo Probau.

Pohlídejte si stylové doplňky do domácnosti v akci

„V dnešní době je e-shop nezbytností. Jeho realizací jsme se zabývali od roku 2020, kdy jsme se rozhodli opustit koncernové řešení, které technologicky neodpovídalo nárokům českého zákazníka. Ten je zvyklý na velice vysoké standardy. Proto jsme se v České republice rozhodli jít vlastní cestou a e-shop jsme vyvinuli lokálně. Z tohoto pohledu pro nás pozdější spuštění e-shopu může být paradoxně benefitem, protože jsme mohli k realizaci využít ty nejmodernější technologie. Díky tomu nejen smažeme jistý technologický dluh, který jsme měli, ale dokážeme nabídnout něco navíc,“ popisuje Ptáčník.

Venkovní pohled na prodejnu BAUHAUS BAUHAUS

Vlastní e-shopy mají i konkurenční hobby markety

I další řetězce, jako jsou OBI, Uni Hobby nebo bauMax, provozují vedle kamenných prodejen také e-shopy. Rezervovat online a vyzvednout na prodejně nebo si nechat dovézt až domů – tak můžete již u většiny velkých hobby marketů nakupovat prakticky cokoli od barvy na stěnu přes vrtačku nebo interiérové dveře.