Na co se teď sbírají v supermarketech body za nákupy? Levněji koupíte Lego, kuchyňské pomocníky, porcelán i peřiny

Dívka v supermarketu u poklady s nákupním košíkem Canva

Vánoční věrnostní kampaně jsou v obchodech opět v plném proudu. Sbírejte body za své nákupy a vyřešte letos dárky levněji. Nebo si pořiďte praktické vybavení do domácnosti s atraktivními slevami. Na své si přijdou dospělí i děti. Podívejte se, jaké akce právě probíhají v prodejnách Lidl, Billa, Penny, Albert i v drogeriích Rossmann.

Přečtěte si také

Poctivého nepálí. Pikantní jídlo zažene smutek, pomůže zhubnout a podpoří vaši imunitu

Penny – Exkluzivní kolekce polštářů a peřin NATURTEX

Jako v bavlnce se vám bude spát díky prémiovým lůžkovinám Naturtex, které navíc díky nákupům v Penny získáte za výrazně nižší ceny se slevou 40–80 %.

Polštáře a přikrývky této značky jsou ošetřeny jedinečnou technologií BI-OME®, která je založena na antimikrobiální technologii pro optimální svěžest a hygienickou čistotu. Na výběr jsou polštáře v různých velikostech (včetně cestovních a těch z paměťové pěny), přikrývky, přehozy, dětské deky s plyšovou hračkou i sedmizónová matrace.

  • Za každých utracených 200 Kč v prodejnách Penny získáte 1 samolepku. Nákupem partnerských produktů z aktuálních letáků dostanete extra body navíc.
  • K uplatnění slevy je potřeba získat do kartičky 10 samolepek. Poté doplatíte částku, která je pro každý výrobek jiná.
  • Například po plném počtu bodů zakoupíte velkou přikrývku Naturtex s doplatkem pouze 399 Kč (namísto původní ceny 1 999 Kč).
  • Body lze sbírat od 21. 10. 2021 do 5. 1. 2022, a uplatnit je až do 12. 1. 2022, nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách.
Nasbírejte si body za nákupy v Penny

Lidl – český porcelán Thun

Jako každý rok, i letos si Lidl připravil pro své zákazníky kolekci porcelánu od české firmy Thun. Tentokrát v nabídce najdete velké hrnky, cestovní hrnky i šálky s podšálkem, a posbírat tak můžete celý servis na kávu nebo čaj. Každá sada obsahuje 2 kusy porcelánu se dvěma různými decentními květinovými motivy.

  • Za každých utracených 500 Kč v prodejnách Lidl získáte 1 samolepku do sběratelské kartičky.
  • K uplatnění slevy 77 % je potřeba 7 samolepek. Poté doplatíte pouze 89,90 Kč/set. Porcelán je možné koupit i samostatně za plnou cenu 399 Kč.
  • Akce trvá od 15. 11. do 24. 12. 2021, samolepky ale můžete uplatnit až do 31. 12. 2021 (nebo do vyprodání zásob na jednotlivých prodejnách).
Sada bílého porcelánového nádobí s jemným vzorem Lidl

Albert – LEGO, nože Fiskars a spotřebiče ETA

V prodejnách Albert se již tradičně sbírají body na více druhů zboží. Udělat tak můžete radost nejen sobě a svým blízkým, ale i dětem. Letos potěší sady nožů Fiskars z vysoce kvalitní nerezové japonské oceli se slevou až 40 %; i kuchyňské spotřebiče ETA. Ponorný mixér, kuchyňský robot, ruční šlehač, pekárnu, stolní mixér, varnou konvici nebo třeba topinkovač pořídíte až o 85 % levněji.

A nesmí chybět ani oblíbené LEGO. Vybrané velké stavebnice z řady Classic, Creator a Duplo na vás čekají až o polovinu levnější, různé ministavebnice koupíte po nasbírání bodů se slevou 79 % a oproti běžným 99 Kč doplatíte pouze 19,90 Kč.

Pravidla pro všechny tři sběratelské akce jsou stejná:

  • Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert 1 bod. Nákupem partnerských produktů z aktuálních letáků lze získat extra body.
  • Samolepky můžete lepit do sběratelské kartičky, kde jako dárek najdete již 2 body předtištěné, nebo sbírat digitálně v aplikaci Můj Albert, kde jsou předvyplněné dokonce 3 body.
  • Další 1 bod navíc získáte při platbě kartou Visa nad 200 Kč na pokladně. Pokud tak učiníte na pokladně samoobslužné, dostanete navíc body 2.
  • Pro získání slevy na daný výrobek s nižším doplatkem potřebujete 10 bodů.
  • Kampaně platí od 10. 11. 2021 do 4. 1. 2022, nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách.

Tip: Albert na svých webových stránkách i letos spustil vánoční hru, tentokrát pod názvem „Kouzelná taška“. Jako odměnu za první hru získáte kredity do aplikace Můj Albert, každý týden se navíc soutěží o hlavní ceny od značek LEGO, ETA nebo Fiskars – a pokud se trefíte do Šťastné chvilky, můžete každý den vyhrát dárkovou kartu Albert v hodnotě 300 Kč.

Koláž produktů, které jsou nyní ve sběratelských akcích v Albertu Vlastní koláž (zdroj: Albert.cz)

Billa – pomocníci do kuchyně Tescoma

Billa spustila pod heslem „Vychutnejte si Vánoce v novém“ akci s prémiovými domácími pomocníky a spotřebiči od české přední značky Tescoma, a to se slevou až 45 %. Výhodně tak pořídíte kontaktní gril President, velkou sadu hrnců a pánve z řady President (klasické i wok), oboustrannou paličku na maso, lis na česnek, struhadlo nebo hmoždíř.

  • Za každých zaplacených 50 Kč z nákupu se vám na předloženou kartičku Billa Bonus Clubu nahraje 1 bod. K uplatnění slevy je potřeba určitý počet bodů (výrobky nelze koupit za běžnou cenu).
  • Například kontaktní gril koupíte po nasbírání 275 bodů za zvýhodněných cenu 2 299,90 Kč (původní cena 3 499 Kč), na struhadlo vám stačí pouze 50 bodů a doplatíte jen 119,90 Kč (namísto běžných 219 Kč).
Za co utratit peníze v Bille?

Rossmann – módní tašky a doplňky Bugatti

Doplňte svůj šatník o elegantní módní doplňky od německé značky Bugatti, jejíž produkty vynikají vysoce kvalitním materiálem a ležérním městským designem. V nabídce najdete stylové šály v podzimních barvách, dámské i pánské peněženky, batohy, kabelky 2v1, cestovní tašky a tašky přes rameno typu „messenger“.

  • Za každých utracených 100 Kč se vám při předložení digitální kartičky Rossmann Club nahraje do aplikace 1 bod. Nákupem speciálně označených produktů z aktuálních letáků lze získat extra body navíc.
  • Pro získání různě vysoké slevy je potřeba nasbírat 10 nebo 30 bodů. Výrobky je možné zakoupit i za plné ceny.
  • Například u hřejivé šály činí doplatek po nasbírání 10 bodů 249 Kč, po uplatnění 30 bodů je to pouze 149 Kč (plná cena je 299 Kč).
  • Věrnostní akce trvá od 15. 9. 2021 do 7. 12. 2021, nebo do dřívějšího vyčerpání zásob odměn na jednotlivých prodejnách.