S mobilní aplikací Kupi.cz šetříte peníze i přírodu: Vyzvedněte si zdarma samolepku „Nevhazovat letáky“

Telefon s aplikací Kupi.cz se slevami na brambory Kupi.cz / Canva

Řada z nás má ráda ten pocit, že při nákupu nějakou tu korunu ušetřila. Však to není žádná ostuda starat se o to, kde můžete aktuálně nakoupit vše potřebné s výhodnou akcí. Mnohdy se ale o probíhajících akcích dozvídáte pozdě, protože vám nedorazí akční leták nebo jste večer po návratu z práce příliš unavení na to, abyste si sedli ke kopě reklamních prospektů. Nemluvě o tom, kolik stromů muselo padnout, aby všichni dostali do schránky tištěný leták. Pojďte na to jinak, chytřeji s Kupi.cz.

Přečtěte si také

Legendární americký street food: Buffalo wings musíte ochutnat!

Snad každý z nás již zná nákupního rádce Kupi.cz, kde najdete nejen širokou škálu akčních letáků, ale můžete vyhledávat i konkrétní výrobky v akci ve svém okolí.

Kromě již dlouho zavedených webových stránek je tady i šikovná aplikace, která v nedávné době prošla aktualizací. Díky ní je její ovládání více intuitivní, nabízí přívětivější rozhraní, a navíc i pokročilé možnosti uživatelského nastavení. Nyní tak můžete mít přehled o všech akcích ve svém mobilním zařízení.

Jak nákupní rádce Kupi.cz v mobilu funguje?

Na webu jste byli pravděpodobně zvyklí, že podle vaší polohy vyhledalo Kupi.cz všechny akční letáky ve vašem okolí. Vy jste si pak mohli vyhledat své oblíbené obchody.

Žena se na notebooku kouká na web Kupi.cz s akčními letáky Kupi.cz / Canva

V mobilní aplikaci Kupi.cz si můžete samozřejmě nastavit vyhledávání podle polohy, ale mnohem praktičtější funkcí je možnost uložit si oblíbené letáky a výrobky, aniž byste je příště museli vyhledávat. Stačí si v aplikaci vytvořit svůj uživatelský profil, do kterého se snadno přihlásíte účtem na Seznamu nebo Facebooku a můžete začít se sestavováním seznamu oblíbených obchodů a výrobků. Také si můžete nechat zasílat notifikace na svůj e-mail, když bude daný produkt v akci nebo vyjde nový leták.

Samozřejmostí je pak funkce nákupního seznamu, abyste na nic nezapomněli a nezačali doma vařit večeři bez základních surovin. Navíc díky napojení na probíhající akce zjistíte i přibližnou celkovou cenu plánovaného nákupu, takže u pokladny už nebudete zaskočeni.

Žena si prohlíží aplikaci Kupi.cz na mobilu Kupi.cz / Canva

Proč tedy používat mobilní aplikaci Kupi.cz?

S aplikací máte vždy ucelené informace o probíhajících akcích po ruce, a můžete tak plánovat své nákupy naprosto kdykoli. Navíc ale také pomůžete životnímu prostředí. Ačkoli v poslední době počet tištěných letáků spíše klesá, stále se nejedná o ideální stav.

Připojte se k naší snaze šetřit nejen naše lesy a přejděte na elektronické letáky v mobilu. Papírenský a dřevozpracovatelský průmysl znečišťují vodní zdroje, ovzduší, a navíc většina letáků skončí na skládce. Poměr papíru v odpadu z českých domácností činí neuvěřitelných 22 %.

Kromě toho, že můžete sledovat jen obchody nebo segmenty výrobků, o které máte zájem, se nebudete muset přebírat hromadou tiskovin a nebudete již závislí na roznášce letáků.

Poštovní schránka se samolepkou Kupi Kupi.cz

Vyzvedněte si ZDARMA samolepku „Nevhazovat letáky“

V případě, že již používáte nákupního rádce Kupi.cz pro plánování svých nákupů a nechcete, aby vám chodily do schránky reklamní materiály, stačí ji označit touto informací. Pro tento účel vznikla i designově povedená samolepka Kupi.cz, kterou si můžete vyzvednout zcela zdarma na řadě výdejních míst.