Inspirace z akčních letáků: Vaše grilování bude mít konečně šťávu

Černý burger na dřevěném prkénku Canva

Letní prázdniny jsou bezesporu nejoblíbenější částí roku nejen pro školáky, ale také pro dospělé, kteří si teplé večery dokážou pořádně užít s přáteli. Ze zahrádek a balkónů se line vůně grilovaných klobásek, steaků a zeleniny. Obchody se v červenci a srpnu předhánějí s akčními nabídkami na grilování a vše, co k němu patří. Prošli jsme za vás akční letáky a vybrali ty nejzajímavější slevové akce, o kterých byste rozhodně měli vědět.

Přečtěte si také

Oblíbený dezert všech Čechů: Recept na luxusní kremrole podle Josefa Maršálka

Kaufland leták

Pokud máte v blízkosti Kaufland, pak vás potěší speciální leták s platností až do úterý 3. 8. plný slev a tipů pro letní party. Slevy jsou opravdu vysoké, a to jak na maso na gril, tak na alkohol. Pro ty, co by zatoužili po chuti grilovaného selátka, mají v Kauflandu party sele mírně kořeněné a zauzené, které stačí jen ohřát na grilu. Pánové jistě ocení slevu na rum Legendario Elixir de Cuba 7YO 0,7 l v akci za 379,90 Kč.

  • Tip: Prohlédněte si akční leták Kaufland a nakupte potraviny, drogerii i další výrobky za výhodné ceny. Nenechte si ujít ani leták Kaufland na příští týden, který na Kupi.cz najdete s předstihem, neuteče vám tak již žádná akční nabídka.
Kaufland leták Kaufland

Penny Market

Privátní značka Penny Marketu NA GRIL si v minulých letech získala řadu příznivců a pro letošní sezónu ji proto rozšířil řetězec o další novinky. Jistě tak oceníte 2 steaky v akci, a to Entrecote RIB EYE steak a Rump steak. Grilovat můžete také sýry, oblíbený je třeba ten s bílou plísní na povrchu v paprikovém koření anebo uzený Jánošíkův oštěpek.

Penny leták Penny

Albert

Milujete burgery? Pak byste rozhodně měli vědět o tom, že v Albertu koupíte v akci za 7,90 Kč černou hamburgerovou bulku. Skvěle ji naplníte hovězím mletým masem do burgerů v akci.

  • V Albertu až do 3. 8. mají slevu 20 % na všechny čerstvé ryby.
Albert Hypermarket leták Albert

Billa

Řetězec Billa svůj akční leták pojal ve zdravém duchu. Vyplatí se zde koupit spoustu BIO produktů se slevou a odlehčit tak nejen své peněžence, ale také žaludku.

Akční leták Billa Billa

Tip na gril

Na dlouhou špejli nebo grilovací jehlici napíchněte párek (klobásku) ke grilování a jemně ji ořízněte spirálovitě tak, jak to vidíte na obrázku. Nesmíte proříznout uzeninu na skrz, pak by na špejli nedržela. Chce to jen trochu trpělivosti a najít si ten správný grif pro jemný říz, ale výsledek bude bavit malé i velké strávníky u grilu.

Párky a maso na grilu Canva

Makro

Milovníky mořských plodů potěší aktuální leták Makro. Velkoobchod však myslí i na ty, kterým ryby moc nevoní, a tak v akci koupíte vše od kuřecího masa po kvalitní hovězí kousky na gril.

Makro leták Makro

Abychom nepsali jen o masu a jídle jako takovém, v aktuálním letáku Makro nás zaujal jahodový likér Baileys Strawberries za 435 Kč. Taková kombinace jahod a Baileys musí být naprosto luxusní!

Baileys Strawbewberries and Cream jahodový likér na stole Baileys

Terno

Velký letní speciál mají také v prodejnách Terno. Je plný dobrot na gril a ingrediencí, které ke správnému grilování patří. Koupit si můžete za 269 Kč soudek piva, který by neměl chybět na žádné pořádné letní party.

Terno leták Terno

Lidl

Říká se, že na konec patří to nejlepší a v případě akčního letáku Lidl to platí zcela určitě. Až do 8. 8. můžete v Lidlu koupit luxusní prosecco v 1,5l lahvi za super cenu 199 Kč.

Lidl leták Lidl
Klasika, která na grilu nikdy nezklame

Váš pomocník při nákupech

Kupi.cz je skvělý pomocník při plánování a realizaci vašich nákupů. Doma si prohlédnete akční nabídky, vytvoříte nákupní seznam a v obchodě ho máte vždy při ruce v mobilní aplikaci. Zároveň můžete prozkoumat nové nabídky, zkontrolovat výhodnost cen zboží přímo u regálu či mít výhody věrnostních klubů stále u sebe.

Na Kupi.cz najdete akční letáky nejen s potravinami. Listovat online v pohodlí svého domova můžete také letáky o zahradě a bydlení. Rodiče školáků jistě ocení přehledně v jedné kategorii seřazené aktuální letáky papírnictví a kancelářských potřeb nebo dětského zboží a hračkářství.

Mobilní aplikace Kupi.cz

Nákupní rádce Kupi.cz má také svou mobilní aplikaci, do které si můžete uložit všechny věrnostní karty z různých obchodů a jednoduše u pokladny jen ukážete mobilní telefon s čárovým kódem nahrané karty.

Mobilní aplikace Kupi v telefonu Kupi.cz

Kupi Magazín

Lifestylový magazín je určený pro všechny, které zajímají každodenní nákupy a rady v oblasti vaření, kutilství i domácnosti. Denně v něm najdete inspiraci na recepty a zajímavosti z obchodů.