Sledujeme frontu před prvním českým Primarkem, který se otevírá v Praze! Stojí v ní stovky lidí

Fronta před pražským Primarkem Kupi

Právě nyní otevírá první český Primark, který najdete na Václavském náměstí v Praze. Páska před vchodem už ráno napovídala, že je očekávána velká návštěvnost. To se hned po 9. hodině, kdy Primark oficiálně otevřel, potvrdilo, protože se utvořila dlouhá fronta čekajících zákazníků.

Přečtěte si také

Jak nakupovat na čínské platformě Pandabuy: Váš kompletní průvodce

Klid před bouří

Ještě po 8. hodině se zdálo, že otevření Primarku zajímá jen hrstku lidí, protože ve frontě stály tři osoby.

O pár minut později však začali přibývat další zájemci o návštěvu obchodu. V 10:00 už fronta čítala stovky lidí.

Místy navíc dochází k neshodám a nepříjemnostem, a dodržování dvoumetrových rozestupů je také problematické.

Fronta před pražským Primarkem Kupi

Není jisté, zda nakoupí všichni

Otázkou zůstává, zda se všichni zájemci dnes do Primarku dostanou. Rozloha prodejny je sice velká, ale při nutnosti dodržet 10 metrů čtverečních na zákazníka se tady budou lidé střídat v menším počtu než za doby před pandemií koronaviru. Uvnitř bude moci být v jeden okamžik pouze 313 zákazníků.

Fronta před pražským Primarkem Kupi

Sledujte dění

Na našem instagramovém profilu najdete prohlídku nového Primarku i spoustu dalších zajímavých informací a tipů, které se netýkají pouze nakupování.

Primark jsme si prohlédli mezi prvními

Naše kolegyně navštívila obchod už před několika dny, a to díky přednostnímu nákupu, který Primark připravil pro své zaměstnance a jejich rodiny. Oslnilo ji dámské oddělení, které se rozkládá na velké ploše dvou pater a zahrnuje oděvy, beauty potřeby, doplňky, boty i spodní prádlo.

Nahlédla samozřejmě také do pánské části, kde kromě oděvů, bot a doplňků nechybí ani příslušenství pro telefony a cestování, i na zboží pro děti, které tu koupí maminky pro ratolesti všech věkových kategorií.

V kategorii Home si jistě vyberete z řady povlečení, košíků, svíček a jiných doplňků do domácnosti. Ceny jsou srovnatelné s taktéž oblíbeným obchodem Pepco.

Tři podlaží plná zboží

Nový Primark na Václavském náměstí v Praze nabídne zákazníkům tři podlaží o rozloze 4 600 metrů čtverečních, na kterých najdou nejnovější módní trendy, kosmetické produkty i doplňky do domácnosti.

Prodejna přinese zákazníkům možnost nakupovat nejnovější trendy z kolekce jaro/léto s paletou přírodních a zemitých tónů a populárním háčkovaným vzorem.

Dostupné budou také nové speciální edice pro fanoušky filmu Lilo & Stitch a basketbalové NBA. V nabídce nebude chybět ani rozrůstající se řada udržitelné módy pod značkou Primark Cares, která zahrnuje širokou nabídku produktů vyrobených z udržitelných, recyklovaných a organických materiálů. Tato řada odráží myšlenku společnosti Primark, že udržitelná móda by měla být dostupná pro všechny.