Sezona chřestu je tady! Vyzkoušejte chutný asijský recept

Chřest je nejen dobrý, ale také zdravý. Připravte ho proto jako přílohu k masu a bramborám nebo zkrátka jen tak samostatně. Překvapí vás svou zajímavou chutí, v tomto případě na asijský způsob.

Přečtěte si také

Prší jako z konve. Sbírejte dešťovou vodu, hodí se na zahradě i pro domácí květiny
Prší jako z konve. Sbírejte dešťovou vodu, hodí se na zahradě i pro domácí květiny

Suroviny

  • 1 svazek chřestu
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce světlé sójové omáčky
  • 1 lžíce tmavé sójové omáčky
  • 1 lžíce rýžového vína
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžíce bílého pepře
  • 1 lžíce škrobu
  • voda

Kupte chřest za akční cenu

Postup přípravy

  1. Minutu povaříme chřest. Poté ho vyndáme a dáme do studené vody.
  2. Smícháme sójové omáčky a bílý pepř.
  3. Na oleji osmahneme česnek a pak přidáme chřest. Zalijeme směsí omáček a pepře.
  4. Osmahneme.
  5. Zalijeme škrobem s vodou.
  6. Prosmažíme.
Chřest je čím dál oblíbenější. Kupi

Dobrou chuť!

Kupi Magazín na homepage Seznamu?Přidat boxík na Seznam.cz