Dochází vám inspirace, co koupit dětem k Vánocům? Načerpejte nápady na vánoční dárky

Dochází vám inspirace, co koupit dětem k Vánocům? Načerpejte nápady na vánoční dárky Victoria Ermolaeva / Shutterstock.com

Hledáte ty nejkrásnější dárky pro vaše děti? Přinášíme svěží inspiraci na vánoční překvapení, která vykouzlí jiskru v očích a kouzelný úsměv těch nejmenších. Jaké dárky tedy pořídit?

Přečtěte si také

Oblíbený módní řetězec Esprit neuspěl na švýcarském trhu. Míří do insolvence

Kdo si hraje, nezlobí

Určitě to dobře znáte – když si děti mají s čím hrát, máte alespoň malou chvíli pro sebe. Tak co takhle darovat kouzelné hračky? S nimi se totiž nikdy nespletete! Na malé princezny může pod stromečkem čekat kufřík s domečkem pro panenky, pro malé kovboje pak rozhodně nesmí chybět stavebnice nebo farma. Hračky, které zkrátka nestárnou.

Po čem touží každý kluk?

Model MZ-Climb PRO se stane skvělým parťákem vašich ratolestí. Oblíbený je především pro svoji (vodě)odolnost, která umožňuje jízdu v bahně, sněhu i kaluži. Díky dvěma akumulátorům vydrží jezdit celých 90 minut. S ovládáním si bez problému poradí i menší děti. Model pořídíte za 1 988 Kč.

Rcobchod

Kreativita a tvořivost

Některé dárky jsou nejen potěšením pro děti, ale i pro rodiče. Zabaví vaše ratolesti a pomáhají rozvíjet kreativitu a fantazii. Pokud doma máte malé kreativce, pořiďte kouzelné tvořivé dárky. Můžete volit mezi různými kreativními sadami – od nářadí pro malé kutily, po korálkové sady pro drobné ručky vaší tvořitelky. Populární jsou také malířské sady. A že máte doma rebela či rebelku? Sada s tetovacími razítky nebo fixy zaručeně zaboduje. Ježíšku, to se povedlo!

Kouzlo bezpečí

Každé dítko by mělo mít svůj vlastní prostor, bezpečnou zónu, kam mají ve většině případů dospělí vstup zakázán. Nebo taky ne – možná budete pozváni na návštěvu jejich obrovského bunkru. Jak na to? Než vyrazíte na mini kolaudaci, zahrajte si na Ježíška. Pořídit můžete stan, baldachýn nebo stylové teepee. S oběma vytvoříte nádherné zázemí pro hraní i odpočinek nejmenších – stačí přidat ozdoby, pár polštářků a hraček... a máte vyhráno!

Chytré hlavičky

Větší děti mohou ocenit jedinečné vzdělávací a kreativní dárky, které nenásilnou formou posilují jejich um i vědomosti. Obdarujte ratolesti třeba hravou laboratoří, mikroskopem nebo modelářskou sadou. Co mají rády vaše děti?

Malé parádnice

Není to tak těžké, obdarovat holčičku, že? Stačí se poohlédnout po krásných malovacích a česacích hlavách, sadách dětských malovátek a dalších dívčích záležitostech, které potěší každou princeznu. Nebo má vaše malá raději autíčka? Ani to nevadí. Autodráhy pro kluky i holky, stavebnice nebo modely aut. A abychom nezapomněli, co takhle auto na dálkové ovládání?

Pro celou rodinu

Chcete si užívat zábavu společně? Podpořte s dětmi své vrásky smíchu u společenských her, které vykouzlí úžasné společné chvilky. Vyberte si hry podle věku a počtu dětí – a vychutnejte si zábavu, která vás spojí neviditelným poutem vysmátých okamžiků. Vybírat můžete od kvízů až po legrační hry. Jaká bude ta vaše?

Tip: Dárky z ráje hraček najdete v letácích pro děti na Kupi.cz. Inspirujte se a vybírejte srdcem. Jedině tak budou letošní Vánoce nezapomenutelné.