Kde se vyplatí koupit v rámci Black Friday iPhone, chytré hodinky či televizi? Aktuální přehled slev

Kde se vyplatí koupit v rámci Black Friday iPhone, chytré hodinky či televizi? Aktuální přehled slev Canva

Slevové šílenství tak jak ho známe z obrázků a videí v Americe se u nás v Česku nekoná. I přesto však na Černý pátek, který letos připadl na 27. listopadu, čekala drtivá většina Čechů. Vládní restrikce, které zavřely ze dne na den obchody s elektronikou, oblečením a mnoho dalších, naučily většinu lidí nakupovat online v e-shopech. Toho jsou si moc dobře vědomi i obchodníci, a tak v letošním Black Friday vytáhli ty nejvyšší trumfy. 

Přečtěte si také

Tyhle potraviny do ledničky nepatří, ale stejně je tam dáváme: Marmelády, vajíčka i dresinky

Chytré hodinky Honor, Garmin a Samsung v Black Friday 

  • Pro ty, kteří přemýšlejí, že si pořídí chytré hodinky, máme tip, který by bylo škoda v rámci Black Friday slev promarnit. Hodinky Honor MagicWatch 2, které vynikají svým designem, výdrží až 14 dní na jedno nabití a GPS nebo barometrem, se ve velkých českých e-shopech, jako je Datart, Alza nebo CZC, prodávají nyní za 3 490 Kč. Před Black Friday přitom stály až 5 000 Kč.
  • Black Friday zlevnil i chytré hodinky Galaxy Watch 3. Samsung spolu s oficiálními partnery nabízí 45 mm verze za 9 990 Kč (o 2 500 Kč levněji) a model 41 mm vás vyjde na 8 990 Kč. 
  • Abychom neopomenuli i oblíbenou značku sportovních hodinek Garmin, našli jsme model, který nikdy nebyl levnější než právě v těchto dnech. Garmin VivoActive 3 se prodává v ElectroWorldu za 3 587 Kč. 

Tip: Všechny akční letáky z Česka i zahraničí najdete na stránkách Kupi.cz

  • Fitbit své hodinky ladí k dokonalosti, například model Versa 3 a Sense umí telefonovat. Black Friday snížil ceny i u něj, a to o 10 % například v Alze nebo Datartu. 
  • Slevu jsme našli i na hodinky Apple Watch Series 5. iSetos je má ve výprodeji za nejnižší cenu ze všech tuzemských e-shopů: 9 890 Kč (40 mm verze). 
  • Pokud byste chtěli starší model Apple hodinek, tak Datart a ElectroWorld vyprodávají Apple Watch Series 3 za 4 999 Kč. I když se nejedná o starší model, díky novém softwaru, GPS a barometru stále dobře poslouží! 
Elektronika pod stromeček pro každého

Černý pátek zlevnil i mobilní telefony

  • Pokud hledáte kvalitní a výkonný smartphone, Huawei P30 Pro (8/256 GB) je teď na Alze zlevněný na 14 999 Kč. Levněji jej neseženete.
  • Také Apple Online Store se přidal do Black Friday a dnes spustil nákupní akci, ve které nenabízí slevy, ale rozdává k produktům slevové kupóny v hodnotě až 3 600 Kč na další nákup.
  • Huawei od pátku 27. listopadu snižuje ceny u mobilních telefonů a počítačů. Levnější budou i plně bezdrátová sluchátka s ANC FreeBuds Pro, která se běžně prodávají za 5 000 Kč. V Black Friday za ně zaplatíte jen 3 999 Kč a jako dárek k nim dostanete náramek Band 4 zdarma. 
  • V T.S.Bohema koupíte v těchto dnech nejlevněji stylus Apple Pencil 1. i 2. generace. Levnější verze stojí 2 499 a vyšší model pořídíte za 3 299 Kč.
  • Mobilní operátor O2 nabízí v rámci svého Black Friday levněji smartphony od Xiaomi. Modely Redmi Note 9 (Pro) a Mi 10T (Pro) nabízí O2 za ceny, které jsou srovnatelné s těmi, za které je nabízí velké e-shopy, ovšem operátor k nim dává kupóny v hodnotě 1 000 Kč na příslušenství. 
  • Na Alze jsme našli mobilní telefon střední třídy Samsung Galaxy A71 jen za 7999 Kč, v porovnání s ostatními velkými obchody je minimálně o tisícovku levnější. 
  • Na stránkách ElectroWorld jsme objevili, že vyprodává model iPhone XR s 64GB úložištěm za 12 990 Kč. Levněji jsme jej v žádném velkém obchodě nenašli. 

Tip: V CZC jsme našli akci na všechny mobily a tablety, které si můžete zlevnit ještě o 500 nebo 1000 Kč (sleva platí i na zlevněné produkty). Stačí, když v objednávce zadáte slevový kód GSM500 (při nákupu nad 10 000 Kč) nebo GSM1000 (při nákupu nad 20 000 Kč). 

Levnější Iphone Xr jsme v Black Friday nenašli
Kde se vyplatí koupit v rámci Black Friday iPhone, chytré hodinky či televizi? Aktuální přehled slev Canva

Televize Samsung a LG v Black Friday 

  • Ani jeden z českých e-shopů, které jsme navštívili, neměl tak zajímavou cenu na televizor Samsung QLED 43" jako Amazon. Ten nabízí tento 4K model letošní řady v přepočtu za asi 12 500 Kč. Přitom v českých obchodech jsme ho našli i o dva tisíce dražší.
  • Pro své věrné zákazníky si připravila v rámci Černého pátku značka LG slevu na 55" 4K OLED televizor. Výrobce ho ve svém oficiálním e-shopu prodává za 27 000 Kč a jako bonus k němu dostanete hrnec na pomalé vaření v hodnotě 4 000 Kč. 
Darujte rodině pořádný kus výbavy

Tablet se stylusem v akci

  • Na stránkách Mall.cz jsme objevili základní model tabletu Microsoft Surface Pro X včetně stylusu za 27 989 Kč. Protože běžně se prodává o tři tisíce dráž a bez pera, myslíme si, že by neměl v našem výběru chybět.
  • iStores má dnes výprodejové ceny na starší zařízení Applu. Za zmínku stojí i letošní model MacBook Air s procesorem Core i3, 8 GB RAM a 256 GB SSD, který stojí 23 990 Kč. Původní cena byla 29 990 Kč. Levněji jej neseženete.

Tip ze zahraničí: Na Amazonu nás zaujal tablet v základní verzi Microsoft Surface Pro 7 (i5, 8/128 GB), který se dnes prodává jen za 21 500 Kč. V Česku jsme ho našli nejlevněji po slevě za 25 000 Kč.

Virtuální hry Oculus a Nintendo v Black Friday

  • Oficiální stránky firmy Oculus Store dnes zlevnily jejich virtuální hry a aplikace až o třetinu. Tento tip na oblíbené hry ve slevě jsme si nemohli nechat ujít. 
  • Zlevněné hry nabízí v akci Black Friday také Nintendo eShop. V akci jsou například hry: Skyrim za 750 Kč (50% sleva) nebo Mortal Kombat 11 za 770 Kč (60% sleva).